Вашата количка е празна!
Меню
Код: 13177 Арт. № SDDD2-016G-GAM46

Кратки характеристики:

Капацитет: 16GB, Интерфейс на свързване: USB 3.0

 
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

Капацитет: 16GB, Интерфейс на свързване: USB 3.0

 
Пълни характеристики
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 60 месеца
Капацитет

16 GB

Размер

11.0 x 19.8 x 36.6мм

Два вида конектори за по лесен трансфер на файлове

Оптимизиран за Android смартфони и таблети, SanDisk Ultra Dual USB разполага с micro-USB конектор от едната страна и стандартен USB 3.0конектор от другата, като по този начин Ви позволява да прехвърляте снимки, видео и други файлове от телефона на компютъра си и обратно.Скорост при трансфер до 130 MB/s

Подреждайте файловете си с приложението SanDisk Memory Zone

Приложението може да бъде свалено от Google Play Store и чрез него да си осигурите лесен начин да управлявате, организирате и архивирате файловете на вътрешната и външна памет на смартфона си, както и да използвате приложението за да местите файлове с SanDisk Ultra Dual USB флашката

В наличност с капацитет до 64GB

Моделът предлага дисково пространство до 64GB, което е достатъчно голямо за дигиталните снимки и видео файлове, както и за музикалните Ви библиотеки. Устройството  е също така и удобен начин да съхранявате файловете си, без да се налага да триете за да освобождавате пространство.

Автоматично засичане при поставяне в слот

За лесна и незабавна употреба SanDisk Ultra Dual USB флашката е от т.нар. "plug-and-play"устройства, които се засичат автоматично от компютрите (без допълнителна инсталация на драйвери) и е съвместимо с Android таблети, смартфони и др.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Флаш памет SanDisk Dual USB 16GB USB 3.0