Вашата количка е празна!
Меню
Код: 9530

Кратки характеристики:

Батериен грип за Olympus OM-D E-M1


Кратки характеристики:

Батериен грип за Olympus OM-D E-M1

 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Няма информация

Този влаго, прахо и студоустойчив държач за допълнителни батерии е направен специално за Olympus OM-D E-M1. HLD-7 ще удължи времето ви за снимки и ще направи портретната фотография много по-удобна с допълнителния си вертикален спусък. Подобно на апарата този грип също има 2 контролни диска и 2 функционални бутона. В добавка имате и опция за специална каишка за HLD-7 - GS-5, с която захватът става още по-стабилен. При работа на закрито пък имате опция за ползване на ел. захранване с AC-3 адаптор, с който на практика си гарантирате дълга и продължителна работа.

- размери: 119.2 x 48.9 x 41.4 мм.
- тегло: 225гр.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   399.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   399.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация