Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 9537

Кратки характеристики:

1.48х увеличение на визьора

Механизъм за накланяне

Ярък, с висок контраст по всички краища

Допълнителен електронен визьор

С 2,360,000 точки резолюция

Пълни характеристики

Кратко описание:

1.48х увеличение на визьора

Механизъм за накланяне

Ярък, с висок контраст по всички краища

Допълнителен електронен визьор

С 2,360,000 точки резолюция

Пълни характеристики
Увеличение

- 1.48х

Електронният визьор VF-4 е направен за апарати Olympus с порт за аксесоари 2. VF-4 е подвижен и е снабден със сензор за око* за автоматично превключване между визьора и монитора. В допълнение той е и с въртящ се механизъм (до 90 градуса), с което прави снимките от неудобни ъгли ваше любимо фото забавление. За да контролирате резултата още преди да сте натиснали спусъка, електронният визьор ви дава пълната информация за вашите настройки - компенсация на експонацията, бял баланс, съотношение на кадъра и т.н. Благодарение на механизма на заключване към апарата можете да сте спокойни, че няма да закупите този ценен аксесоар.

*за ползване с E-PL5, E-PM2, E-M5, E-PL3, E-PM1, E-P3, E-PL2, E-PL1, E-PL1s, E-P2 и XZ-2 е необходимо да направите фърмуер ъпдейт. Сензорът за око няма да работи.


За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   549.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   549.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация