Вашата количка е празна!
Меню
Код: 10703 Арт. № 1362C005AA

Кратки характеристики:

 • фокусно разстояние: 28mm
 • светлосила: f/3.5
 • оптична схема: 11 елемента в 10 групи
 • брой ламели: 7 заоблени
 • минимално предметно разстояние: 9.3см.
 • зрителен ъгъл: 51.55°
 • резба за филтри: 52мм.
 • размери: 60.9 x 45.5мм.
 • тегло: 130гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца

Кратки характеристики:

 • фокусно разстояние: 28mm
 • светлосила: f/3.5
 • оптична схема: 11 елемента в 10 групи
 • брой ламели: 7 заоблени
 • минимално предметно разстояние: 9.3см.
 • зрителен ъгъл: 51.55°
 • резба за филтри: 52мм.
 • размери: 60.9 x 45.5мм.
 • тегло: 130гр.
Пълни характеристики
Тип обективНагоре
Характеристики

Със стабилизация

Подходящи за видео

Варио / Твърди

Твърди обективи

ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

44.88 mm при APS-C (1.6x)

Оптична схема

11 елемента/ 10 групи

Ламели на диафрагмата

7 броя кръгли

Максимална светлосила

- f/3.5

Минимална светлосила

f/22

Зрителен ъгъл

(хориз., верт., диаг.) 44°10', 30°10', 51°55'

Минимално предметно разстояние

Минимално разстояние на фокусиране (m) :

0,097 (нормално),

0,093 (режим Супер Макро)

Увеличение

- 1 (нормално), 1,2 (режим Супер Макро)

Автофокусен мотор

STM

Резба за филтри

43 мм закрепва се към сенник за обектив ES-22

Покритие на сензора

APS-C (за кроп сензор)

ДругиНагоре
Байонет

Canon EF-M

Цвят

Черен

Тегло

100 гр.

ДругиНагоре
Със специално приложение

Макро

Серия на обективите

Canon EF-M

Canon STM

Фиксирано фокусно разстояние

28mm

Влезте в уникалния свят на макрото

Увеличете сложните детайли на вашите обекти с този иновативен, компактен макрообектив за фотоапарати EOS от серия M на Canon. С първия в света обектив с автофокус и вградена технология Macro Lite* можете да осветите вашия обект. Като същевременно с изключителното 1,2 x увеличение вече можете да се доближите повече от всякога.

 

Обективът EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM е идеален за:

Макро

Открийте малките тайни на природата. Увеличаване на текстурата и скритите детайли на цветя, насекоми, плодове и течности.

 

Храна

Отдайте дължимото на лъскавите сосове, прецизно нарязаното суши и сложните детайли на готварското изкуство. Заснемете вкусните детайли така, че да можете почти да усетите вкуса им.

 

Туризъм

Туристическата фотография не е само за пътешествениците – излезте навън и разберете повече. Разглеждането на забележителности, свободните дни и непредвидените почивки са незабравими моменти.

 

Портрет

Перфектно улавя израженията на лицата на приятелите и семейството ви – идеален за сватби, празненства и партита.

 

Вградена технология Macro Lite

Този обектив от серията EF-M се предлага с два вградени, контролируеми, LED (Macro Lite). Тази функция осигурява допълнително осветяване пред обектива с цел премахване на ненужните сенки, които често могат да бъдат хвърлени от вас и оборудването при снимане на макрофотография.

Само с натискане на един бутон можете да превключвате Macro Lite между осветяване отляво и отдясно, за да намерите точния баланс и да постигнете зашеметяващи, стилистични изображения, които не бихте могли да създадете по какъвто и да е друг начин. Тава е идеален избор, когато искате да заснемете кадри в близък план на цветя и храна, както и на малки обекти със сложни детайли като бижута.

 

Интелигентен дизайн на корпуса

За да можете да извлечете максимума от всичката налична светлина, обективът EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM е конструиран с корпус със събирателна леща, за да се сведе до минимум сянката от самия обектив. Това също така предоставя повърхностни контактни точки за стабилно снимане, за да може обективът да се използва при остър ъгъл от 53 градуса от повърхността, върху която е поставен обектът. Комбинацията от контактни точки и използването на Macro Lite (когато е необходимо) ви дава възможност да заснемате детайлни макроснимки.

 

Доближете се повече от всякога

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM има реален коефициент на увеличение 1:1, което означава, че сниманият от вас обект се появява в реален размер на вашето изображение. Когато искате да разгледате и увеличите по-фините детайли на вашия обект, можете да активирате режима Супер Макро. С изключителното 1,2x увеличение можете да увеличите вашия обект до размери, по-големи от реалните. Като се вземе предвид факторът на изрязване на сензора с размер APS-C на фотоапаратите EOS M, което води до 35 mm еквивалент увеличение при снимане от 1,92x, така че потребителите могат да заснемат изключително фини детайли, например естествените жилки на растенията или детайлната конструкция на бижутата. Освен това в режим Супер Макро може да се доближите изключително близо (работно разстояние 13 mm), което ви дава възможност да разглеждате малки обекти.

 

Обектив, идеален за ежедневна употреба

Когато сте в движение, компактният дизайн на EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM го прави идеален за документиране на вашите ежедневни приключения. С прецизна оптика и лек (130 g) сгъваем корпус EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM е идеален както за ежедневна, така и за макрофотография. Като включването на UD и асферични елементи на обектива означава, че с този обектив не се налага да се прави компромис с качеството на изображението

 

Изключително резки изображения

Ъгловото разклащане е много по-силно изразено при макрофотографията; тъй като този тип фотография обикновено изисква използването на стабилен статив. Хибридният стабилизатор на изображението в EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM обаче е разработен специално за намаляване до минимум както на ъгловото разклащане, така и на преместването на фотоапарата. Дава ви повече гъвкавост за проследяване на вашия обект, ако той се движи или променя положението си, което ви гарантира резки изображения при снимане на макрообекти.

 

Създайте много повече от макро

С функции, които са разработени специално за макрофотография, този обектив е достатъчно гъвкав и за ежедневна фотографска употреба. С широк отвор на диафрагмата от f/3,5 и 35 mm еквивалентно фокусно разстояние от прибл. 44,8 mm (тъй като безогледалните фотоапарати имат изрязани сензори) можете да снимате с естествен зрителен ъгъл и перспектива за най-разнообразни моментални снимки.

 

Функции за осветяване

Този обектив за ежедневна употреба е също така идеален за портретна фотография, особено при комбиниране на Хибриден стабилизатор на изображението с широката 7-ламелна кръгла диафрагма. Можете лесно да направите портретни снимки, които карат очите да се фокусират върху желания от вас детайл, като обектът е отделен от фона, който от своя страна е красиво омекотен. Можете дори да използвате Macro Lite, за да добавите блясък в очите на вашия обект.

 

Плавни и стабилни видеоклипове

Технологията на почти безшумния STM (стъпков мотор), използвана в EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, ви помага да създавате висококачествени видеоклипове чрез осигуряване на стабилно и тихо непрекъснато фокусиране. Това ви дава възможност да уловите само околните звуци без шума от фокусиращия мотор.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   689.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   689.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Oбектив Canon EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Предна капачка Canon EF-M28

Задна капачка Canon EB

Сенник Canon ES-22