Вашата количка е празна!
Меню
Код: 1680

Кратки характеристики:

 • водещо число 24
 • покритие 24мм обектив
 • режим управляваща светкавица
 • LED осветление
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
418.00
лв
Спестявате: 19.00 лв
Цена сега:
399.00
  лв

Кратки характеристики:

 • водещо число 24
 • покритие 24мм обектив
 • режим управляваща светкавица
 • LED осветление
Пълни характеристики
Светкавица Nikon SB-500
СветкавицаНагоре
Водещо число

24

Покритие на обективи

24 мм (16 мм при DX формат)

Подвижна глава

надолу до 0°, нагоре до 90°, хоризонтално до 180°

Режим на работа

i-TTL

Ръчен

Безжично управление главна, подчинена

Режими на измерване

Матрично

Централно - осреднено

Компенсация на експонацията

-3EV до +3EV през 1/3 стъпка

Допълнителни възможности

LED осветление

Време за заряд

приблиз. 3.5 сек. (при използване на максимална мощност)

Захранване

2 броя AA батерии (алкални, литиеви, презареждаеми NiMH)

Опция за допълнително захранване

Не

Размер

67 мм x 114.5 мм x 70.8 мм

Тегло

226 гр. (без батерии)

Зарядно усторйство GP + 2 бр. AA x 2100mAh батерии
Капацитет
2000 mAh
Работно напрежение
1.2V

Преносима и лесна за използване светкавица Speedlight, съвместима с D-SLR на Nikon, както и с определени фотоапарати COOLPIX и с Nikon Creative Lighting System (система за креативно осветяване на Nikon). Предлага вътрешна LED лампа с висока интензивност, идеална за записване на филми.

Благодарение на компактната си и лека конструкция тази светкавица улеснява управлението на качеството и посоката на светлината. За първи път Nikon поставя LED лампа с висока интензивност от предната страна на тази светкавица Speedlight, което е идеално при снимане на филми или на неподвижни изображения в близък план. SB-500 е съвместима с Nikon Creative Lighting System (система за креативно осветяване на Nikon), като позволява също и безжично управление на няколко светкавици.

 

Основни функции


Компактна светкавица i-TTL Speedlight: съвместима с D-SLR с формати FX и DX, с фотоапарати COOLPIX, оборудвани с гнездо за аксесоари, и с Nikon Creative Lighting System (система за креативно осветяване на Nikon).

 

Вградена LED лампа: LED лампа с висока интензивност (100 lx) от предната страна на светкавицата - идеална при снимане на филми. LED лампата покрива зрителния ъгъл на 24-милиметров обектив (формат FX) и предлага висококачествена репродукция на цветовете.

 

Лесна работа: великолепната ергономия е комбинирана с лесноразбираеми контроли от задната страна на устройството. Допълнителните функции и режимът на светкавицата могат да се настройват посредством меню на фотоапарата, което се активира автоматично при поставяне на SB-500 към фотоапарата.

 

Гъвкавост / насочване на светлината: главата на светкавицата се накланя до 90° и се върти хоризонтално на 180°. Нагласете светлината точно под желания от вас ъгъл, за да правите креативни снимки или да постигнете по-балансирани изображения в ситуации със сложно осветление.

 

Съвместимост с Nikon Creative Lighting System (система за креативно осветяване на Nikon): SB-500 може да работи като главна светкавица за множество постановки на светкавици извън фотоапарата, когато се използва с фотоапарати с режим на команден модул за вградена светкавица.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   399.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   399.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Упътване за употреба

Краче за статив AS-23

Мек калъф SS-DC2