Вашата количка е празна!
Меню
Код: 2404

Кратки характеристики:

 • Водещо число: 43
 • Автоматичен режим E-TTLII / E-TTL
 • Безжично радио управление до 30м
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца

Кратки характеристики:

 • Водещо число: 43
 • Автоматичен режим E-TTLII / E-TTL
 • Безжично радио управление до 30м
Пълни характеристики
СветкавицаНагоре
Водещо число

43

Покритие на обективи

От 24мм до 120мм

Подвижна глава

Да

Режим на работа

E-TTL

E-TTL II

Радио управление

Високоскоростна синхронизация

Регулиране на мощността в ръчен режим

от 1/1 до 1/128

Време за заряд

3.5 сек

Захранване

4 броя AA батерии

Опция за допълнително захранване

Да

Интерфейс

PC Sync порт

Размер

70.5 x 113.8 x 98.2 мм

Тегло

295гр (без батерии)

Canon Speedlite 430EX III-RT

Компактна и мощна светкавица Speedlite, която е лесна за използване, независимо дали е монтирана към фотоапарата или на разстояние от него. Използвайте по нов подход към осветяването с помощта на светкавица Speedlite, която е мощна, универсална и компактна. Радиочестотното управление улеснява управлението на отдалечени светкавици и разкрива нови творчески възможности за снимане.

 

Мощна, но и достатъчно компактна, за да я носите навсякъде

Водещо число 43 (m, ISO100) означава достатъчно мощност за повечето приложения. Speedlite 430EX III-RT тежи само 295 g и е с дължина от едва 113,8 mm, така че винаги ще има място за нея в чантата ви. Захранвана от леснодостъпните батерии тип AA, светкавицата се презарежда след задействане с пълна мощност само за 3,2 s.

 

Лесно използване и интуитивен интерфейс

Контролите за управление на Speedlite 430EX III-RT са идентични с тези на повечето фотоапарати EOS. Бутоните за бърз достъп осигуряват достъп до ключови функции, а селекторът позволява извършването на бързи настройки. Превключвател за блокиране предотвратява случайната промяна на настройките. LCD дисплей показва ясно настройките и информацията за снимането и разполага с осветление в условия на слаба светлина.

 

Използвайте отдалечена светкавица, за да постигнете желаната снимка

Светкавиците Speedlite 430EX III-RT могат да бъдат разположени и на разстояние от фотоапарата, за да симулират светлина, идваща от различни посоки. С помощта на радиочестотното задействане светкавиците Speedlite 430EX III-RT могат да бъдат управлявани от разстояние до 30 m и не изискват пряка видимост към фотоапарата. Това означава, че могат да бъдат разполагани на различни места, което дава възможност за постигане на повече различни настроения и ефекти. Светкавицата Speedlite 430EX III-RT може да се управлява дистанционно и по оптичен път, така че веднага да стане част от снимачната ви конфигурация. Светкавицата може да бъде задействана от 10 m разстояние чрез Speedlite предавателя ST-E2 (наличен като опция) или чрез вградения Speedlite предавател, вграден в някои фотоапарати EOS. Използвайте множество групи светкавици, като управлявате мощността на всяка група поотделно. Можете да създадете до пет групи с по максимум 15 светкавици всяка.

 

Снимайте портрети без сенки с отразена светкавица

Подвижната глава на светкавицата позволява светлината да бъде отразена от широки повърхности като стени или тавани, създавайки меко осветление без сенки, което е идеално за портретни снимки. Вграденият рефлектор може да бъде използван за създаване на искрящи светлини в очите на обекта, вдъхвайки живот в тяхното изражение.

Използвайте включения в комплекта адаптер за отразена светкавица, за да омекотите светлината още повече. Комплектът включва и цветови филтър, предназначен да затопли цветовата температура на светкавицата, за да я доближи още повече до осветлението на закрито. Светкавицата Speedlite 430EX III-RT може да променя ъгъла си на разсейване, за да отговаря на зрителния ъгъл на използвания обектив.

 

Може да работи съвместно с други светкавици Speedlite от гамата EOS

Използвайте Speedlite 430EX III-RT с други светкавици, като например Speedlite 600EX-RT, в снимачна конфигурация от светкавици. Управлявайте дистанционната светкавица Speedlite 430EX III-RT чрез Speedlite предавател, като например ST-E3-RT, или чрез вградения Speedlite предавател на някои фотоапарати EOS

 

Два начина за безжично задействане на светкавицата

Светкавицата Speedlite 430EX III-RT може да бъде задействана отдалечено с помощта на радиочестотно или оптично управление, което осигурява на фотографите голяма гъвкавост. Когато използвате радиочестотно задействане, светкавиците могат да бъдат разположени на разстояние до 30 m от фотоапарата без нужда от пряка видимост към фотоапарата. Това означава, че могат да бъдат разположени на най-различни места, като например извън стаята, за да осветяват сцената през прозореца. Оптичното задействане позволява на фотоапаратите EOS, които са оборудвани с вграден Speedlite предавател (напр. EOS 760D, EOS 70D и EOS 7D Mark II), да управляват Speedlite 430EX III-RT от разстояние до 10 m без необходимост от допълнително оборудване.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   639.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   639.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация