Вашата количка е празна!
Меню
Код: 1046

Кратки характеристики:

 • водещо число 14
 • независимо управление на двете секции
 • LED лампи (пилотна светкавица)
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • водещо число 14
 • независимо управление на двете секции
 • LED лампи (пилотна светкавица)
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
СветкавицаНагоре
Водещо число

14

Подвижна глава

Не

Режим на работа

E-TTL II

Ръчен

Безжично управление - главна

Високоскоростна синхронизация

Синхронизация по второ перде

Режими на измерване

Матрично

Централно - осреднено

Регулиране на мощността в ръчен режим

от 1/1 до 1/128

Компенсация на експонацията

-3EV до +3EV през 1/3 стъпка

Време за заряд

5.5 секунди (при използване на максимална мощност)

Захранване

4 броя AA батерии

Опция за допълнително захранване

Да (CP-E4)

Размер

69.6 мм х 118.8 мм х 71.4 мм

Тегло

455 гр. (без батерии)

Творческа фотография в близък план със светкавица

Светкавицата с пръстеновидна конструкция позволява равномерно осветяване на малки обекти – идеално за фотографите на дива природа, снимащи цветя и насекоми, и за онези, които работят в специфични научни среди. E-TTL II меренето осигурява точна експонация със светкавица.

 

Творчески контрол върху сенките

Двете секции на светкавицата могат да бъдат управлявани поотделно (в шест съотношения), позволявайки различни стилове на осветяване. Използвайте и двете секции за равномерно осветяване без сенки или настройте едната с по-голяма мощност от другата за допълващо осветяване, което подчертава текстурите. Главата на светкавицата Macro Ring Lite MR-14EX II може да бъде въртяна около обектива, позволявайки доминиращият източник на светлина да бъде разположен под всякакъв ъгъл.

 

Висока производителност

Високата мощност на светкавицата с водещо число 14 (ISO 100, m) позволява да се използва малък отвор на диафрагмата за максимална дълбочина на рязкост при снимане в близък план. Информацията за цветова температура се предава обратно към фотоапарата по време на снимане, което помага за оптимизиране на автоматичния баланс на бялото.

 

Интегрира се лесно с други светкавици

Macro Ring Lite MR-14EX II може да се използва като безжична главна светкавица в конфигурации с множество светкавици – може да управлява подчинени светкавици Speedlite. Това е полезно, когато се използва втора светкавица – за осветяване на фона например.

 

Иновативна и инстинктивна конструкция

Можете да управлявате Macro Ring Lite MR-14EX II чрез контролите на фотоапарата EOS или чрез ясен точково-матричен дисплей. Функция "Пилотна светкавица" (ярка LED лампа) улеснява фокусирането и композирането на сцената при слаба светлина, а потребителските настройки позволяват функциите да бъдат персонализирани в съответствие с начина ви на работа.

 

Надеждна работа, на която можете да разчитате

Бързото и безшумно презареждане гарантира, че ще сте готови да снимате в точното време. Macro Ring Lite MR-14EX II е готова да снима отново само 5,5 секунди след пълно изчерпване на заряда. Самопочистващо се чехълче с двуканална електронна комуникация гарантира правилното свързване към фотоапарата ви.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   1 359.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   1 359.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Упътване за употреба

Калъф за светкавица