Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 1001

Кратки характеристики:

  • товароносимост 1.5кг
  • максимална височина 155см
  • минимална височина 44см
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • товароносимост 1.5кг
  • максимална височина 155см
  • минимална височина 44см
Пълни характеристики
ХарактеристикиНагоре
Товароносимост

1.5кг

Максимална височина

155см

Максимална височина без вдигната централна колона

133см

Дължина в прибрано състояние

45.3см

Минимална височина

44см

Тип заключване на краката

С щипки

Секции на краката

5 секции

Резба

1/4"

Материал

Алуминий

Калъф в комплекта

Да

Тегло

1.16кг

ДругиНагоре
Цвят

Червен

Manfrotto Compact Action е добър избор за DSLR камери от нисък/начален клас с китов обектив, така и за компактни и безогледални фотокамери. Ергономичната глава с джойстик със скролиращ механизъм за заключване е изключително интуитивна и лесна за употреба. Подходяща както за фото, така и за видеозаснемане.

 


Иновативната кръгла плочка се завива лесно за камерата, без нужда от монета или отверка за целта. Главата е със селектор между фото и видео режимите на главата. За максимална добро захващане, разстоянието между 1/4" резба и ръба на камерата ви трябва да е поне 13mm. Ако притежавате Sony NEX 5R/5T или подобна камера с много малка площ за захващане на статив, ще трябва използвате включеният в комплекта адаптер.

 


Статива е окомплектован с чанта. За да запазите покритието и оригиналният цвят, препоръчваме да почиствате статива с бяла гума за триене на молив. Използването на вода или други почистващи течности, може да нарани повърхностното покритие. Изработен е от алуминий и полимерна сплав.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Калъф за статив