Вашата количка е празна!
Меню
Код: 8122 Арт. № 702455

 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 12 месеца
Няма информация

Lastolite TriFlash Sync 2455 e идентичен с TriFlash троен държач за светкавици, но е с вградени фотоклетка и PC синхро конектор позволяващи на фотографа да пали до три светкавици  чрез един синхронизатор. Може да бъде задействан посредством вградената фотоклетка или чрез PC конектора който е вграден в държача. Фотоклетката може да се настрои да синхронизира по първи, втори или трети импулс т.е. може да бъде запалена дори от светкавица с префлаш(напр. вградените светкавици във повечето фотоапарати). В комплекта към TriFlash Sync са включени преходници за използването и на други синхронизатори. Съвместим със светкавици като Nikon SB-900, Nikon SB-800, Nikon SB-700, Canon 580EXII и други. Не е съвместим със светкавици Sony.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   189.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   189.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация