Вашата количка е празна!
Меню
Код: 13413

Кратки характеристики:

 • Размер 405x183x255 mm
 • Тегло 960 гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • Размер 405x183x255 mm
 • Тегло 960 гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
Опции за пренасяне

Ремък за през рамо

Достъп

Предно отваряне

Размер

1 тяло и 1-2 обектива, и аксесоари

Подходяща за

Безогледални фотоапарати

Огледално рефлексни фотоапарати

Тегло

960 гр.

Стилна и дискретна

Тази фирмена чанта на Canon тип "пощальонска" предлага дискретен стил в модерен сив цвят, ненатрапчива релефна черна емблема на Canon и вътрешна част в червения цвят на Canon, както и високо качество и практичност, на които можете да разчитате.

 

Безопасно съхранение и удобство

Съхранявайте и транспортирайте безопасно своя фотографски комплект благодарение на подплатената и преградена конструкция с достъп до основното отделение чрез цип. Двете магнитни закопчалки поддържат чантата удобно затворена, но позволяват бърз и лесен достъп до вашия фотографски комплект, за да не пропуснете нито един кадър. 


Страхотна за всекидневно снимане

Вземете всичко необходимо за всекидневно снимане благодарение на предвиденото място за един фотоапарат и два обектива плюс таблет. Затворено с цип основно вътрешно отделение и подплатени регулируеми прегради осигуряват място и гъвкавост за вашия фотографски комплект. Наред с това са осигурени и външни джобове за лични вещи и аксесоари за фотоапарата.

 

Здрава и издръжлива

Издръжлива, надеждна и водоустойчива – тази улична чанта е изработена от устойчиви на износване и тествани висококачествени материали и разполага с издръжливо покритие и закопчалки.


Удобна за носене

Здрава и устойчива на износване презрамка с катарама с лесно регулиране гарантира максимален комфорт при носене на пълна чанта в движение.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   179.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   179.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фоточанта Canon Messenger Bag MS10