Вашата количка е празна!
Меню
Код: 15503 Арт. № DSCHX99B.CE3

Кратки характеристики:

 • 18.2 мегапикселов 1/2.3-inch CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 24-720mm (35mm екв.) f/3.5-6.4
 • процесор: BIONZ X
 • 30x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG, RAW
 • 4K2 видео запис с пълно разчитане на пикселите
 • светлочувствителност: ISO 80 - 6400
 • скорост на затвора: 30сек. - 1/2000сек.
 • серия снимки: 10 кад./сек.
 • Сензорен дисплей: 3" подвижен , 921 600 точки, TFT LCD 
 • Ясен, висококонтрастен OLED Tru-Finder
 • свързаност: Wi-Fi, NFC
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 18.2 мегапикселов 1/2.3-inch CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 24-720mm (35mm екв.) f/3.5-6.4
 • процесор: BIONZ X
 • 30x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG, RAW
 • 4K2 видео запис с пълно разчитане на пикселите
 • светлочувствителност: ISO 80 - 6400
 • скорост на затвора: 30сек. - 1/2000сек.
 • серия снимки: 10 кад./сек.
 • Сензорен дисплей: 3" подвижен , 921 600 точки, TFT LCD 
 • Ясен, висококонтрастен OLED Tru-Finder
 • свързаност: Wi-Fi, NFC
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
999.00
  лв
ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

24–720mm

Увеличение

30x

Максимална светлосила

f/3.5-6.4

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm)

Разделителна способност

18 MP 18.2 MP (4896 x 3672)

Видеоклип

Да

Видео формати

XAVC S

Процесор

Bionz X

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) 30p

120p, 60p, 30p

HD (1280 x 720) 30p

Файлов формат

RAW + JPEG

ФокусНагоре
Режими на фокусиране

Интелигентен

Проследяване на лице

- Фокус на око

Следящ

Единичен

ЕкспонацияНагоре
Светлочувствителност

ISO 80-12800

Скорост на затвора

30сек. - 1/2000сек.

Серия снимки

10 кад./сек.

Режими на снимане

Автоматичен режим (интелигентен автоматичен режим/превъзходен автоматичен режим), програмируем автоматичен режим, приоритет на апертурата, приоритет на скоростта на затвора, ръчна експонация, MR (извеждане на памет) 1,2, филмов режим (програмируем автомат

Режими на измерване

Частичен

Централно-осреднен

Точков

Баланс на бялото

Автоматично, дневна светлина, сенчесто, облачно, изкуствена светлина, луминесцентно: Топло бяло, луминесцентно: Студено бяло, луминесцентно: Дневно бяло, луминесцентно: Дневна светлина, светкавица, температура на цвета/филтър, по избор 1, по избор 2, по и

Стабилизация

Оптична

СветкавицаНагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Водещо число

5.4

Режими на светкавицата

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

3.0" 921,000 точки подвижен TFT LCD

Визьор

Електронен OLED 638 400 точки (100% покритие)

Памет и захранванеНагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия NP-BX1

Допълнително захранване

Не

Размер и теглоНагоре
Размер

102 x 58,1 x 35,5 мм

Тегло

243 гр.

ДругиНагоре
Цвят

Черен

Свързаност

Wi-Fi

NFC

Допълнителни функции

Панорама

Интерфейс

USB 2.0

HDMI

Покриващ диапазон от широкоъгълен от 24 мм14 до телефотография от 720 мм14, HX95 е идеалният фотоапарат за всичко от снимки от запомнящо се пътуване до всекидневни моментни снимки. Обективът ZEISS® Vario-Sonnar T* предоставя изключително качество на изображението в целия диапазон на вариото, а функцията Clear Image Zoom позволява допълнително увеличение на обекта (до 1440 мм14), като същевременно запазва високата разделителна способност.

Exmor R™ и BIONZ X™ осигуряват изключително качество на изображението

Сензорът за изображения на HX95 – CMOS сензор с 18,2 мегапиксела (ефективни) с подсветка – работи с усъвършенствана система за обработка на изображения BIONZ X, за да осигури изключително качество на изображението, дори и за фини текстури и детайли. С диапазон от ISO 80 – 6400 (разширен) дори слабо осветени сцени могат да бъдат заснети красиво, докато подобрения във възпроизвеждането на цветовете предоставят естествено изглеждащ тен на кожата.

4K филми, записани с пълно разчитане на пикселите

Фотоапаратът HX95 е първият в серията HX, който записва 4K видео (QFHD, 3840 x 2160 пиксела). Висококачествено 4K видео се постига с пълно изчитане на пикселите и липсата на биниране на пиксели – събирайки приблизително 1,6x повече информация от необходимото. Този ефект води до изображения с превъзходна разделителна способност с намален ефект моаре и неравности.

Бърз интелигентен AF за улавяне на решителни моменти

Фотоапаратът използва бърз интелигентен AF, използвайки високоскоростен и много прецизен автофокус със засичане на контраст. Постига фокус, намалявайки излишното движение на обектива, предвиждайки диапазона на AF и ускорявайки възбудителя на обектива, което подобрява реакцията, за да можете да уловите още повече отминаващи моменти.

Функция AF върху очи за идеални портретни снимки

Усъвършенстваната функция AF върху очи на фотоапарата може да се активира автоматично да разпознава и фокусира върху очите на основните обекти в кадрите ви. Тя светкавично и точно разпознава очи, дори и в най-трудните условия, например когато обектът гледа надолу или когато лицата са осветени отзад или слабо осветени.

Непрекъснато заснемане с до 10 кадъра в секунда

Възможно е изпълнението на високоскоростно непрекъснато заснемане с до 10 кадъра в секунда. Дори когато яркостта на изображението се променя по време на непрекъснатото заснемане, фотоапаратът се наглася автоматично, за да осигури оптимална експонация. Изображения от непрекъснато заснемане могат също така да бъдат показвани, изтривани и защитени на групи.

Стабилизация на изображението с оптичен SteadyShot™

Полезен при снимане от ръка и когато се снима с настройки за мащабиране на телефотографията, дори с голямо увеличение функцията за оптичен SteadyShot на фотоапарата е проектирана да стабилизира изображението и ефективно да намалява трептенето на фотоапарата, разчитайки на сензора за стабилизация с високи работни показатели и специализиран алгоритъм. Тъй като това е функция на оптиката, стабилизацията на изображението се извършва, без да се намалява разделителната способност. SteadyShot ИЗКЛ.  ] SteadyShot ВКЛ.

Ясен, лесен за управление OLED Tru-Finder™

Високо контрастният OLED Tru-Finder, който сега е още по-компактен, е много по-светъл от по-обичайните електронни визьори. Показва визуализация в реално време и информация за снимането, за да можете вие да видите на екрана точно какво сте получили в кадъра си. Визьорът е лесен за прибиране за преносимост, сигурност и удобство.

Накланящ се на 180 градуса LCD екран за гъвкаво композиране

Екранът тип 3,0 инча с висока разделителна способност с възможност за накланяне е идеален за снимане на автопортрети и кадриране от нисък ъгъл. Можете да го използвате при различни позиции на снимане за по-голяма гъвкавост при заснемане на творчески композиции.

Zoom Assist

Когато загубите проследяването на движещ се обект, докато кадрирате с мащабиране, функцията Zoom Assist улеснява намирането му. Програмирайте я на бутона C (за персонализиране), след което само натиснете и задръжте за автоматично мащабиране, намиране и кадриране на обекта отново и пуснете бутона. Фотоапаратът бързо мащабира обратно в оригиналното фокусно разстояние, за да можете да продължите снимането на обекта.

Запис във формат RAW

За да даде на потребителите далеч по-добър контрол над финалния вид на снимките им, фотоапаратът HX95 осигурява и опция за запис на изображение в RAW формат. С този формат всички данни от сензора се запазват, така че експонация, яркост, баланс на бялото и други аспекти на изображението могат лесно да бъдат променени със софтуер за редактиране на изображение.

Висока кадрова честота на запис на HD видео на бързо движещи се обекти

Когато снимате филми, можете да заснемете бързодвижещи се обекти с висока кадрова честота на запис на HD с до120p (NTSC) или 100p (PAL), за да създадете впечатляващи последователности на забавен каданс по време на редактирането. Високите побитови скорости от до 100 Mbps16 осигуряват детайлни изображения.
Записване на прокси данни за по-лесно споделяне на 4K видео

Докато записва 4K видео с пълна разделителна способност, камерата може също да заснеме прокси файл с ниска скорост на предаване на данни, който е по-лек и по-лесен за обработка. Това улеснява качването и споделянето на изображения скоро след заснемането им, което позволява по-лесно онлайн сътрудничество.

Фиксиращ AF за разширени фотографски възможности

Фиксиращият AF улавя и продължава да следи движещи се обекти. Той автоматично регулира целевия размер на кадъра за AF според размера на обекта за по-добра ефективност при проследяване и ви помага да оползотворите всяка възможност за снимки.

По-здрав захват за по-стабилни снимки

Захватът на фотоапарата е проектиран да пасва по-добре в ръката ви, което го прави по-лесен за носене, за да осигури стабилност, въпреки компактния си размер. Това осигурява стабилно кадриране на снимки от ръка и намалено трептене на фотоапарата за стабилни снимки дори когато се държи с една ръка.

Вътрешна изскачаща светкавица

Вградената светкавица с функция за ръчно изскачане на фотоапарата позволява различни режими на фотография със светкавица. Бавната синхронизация е полезна при заснемане на нощни атмосферни портрети, задната синхронизация ви позволява да изразите творчески движение, а настройката за автоматична светкавица автоматично определя дали е необходимо използването й.

Моето меню – вашият начин

С "Моето меню" можете да регистрирате елементи на менюто за незабавно извикване и да създавате персонализирани менюта. Екранът на менюто е преработен и можете също да присвоите функции за до 30 елемента за промяна на инструментите на интерфейса на фотоапарата според своите предпочитания на заснемане.
Удобна оценка и сортиране на място

Оценявайте и защитавайте вашите изображения в полеви условия с удобното присвояване на персонализирани бутони. Оценки от 1 до 5 звезди могат да се поставят, когато изображенията се импортират на вашия персонален компютър чрез PlayMemories Home™ или новия софтуер Imaging Edge на Sony за бързо сортиране дори и на големи библиотеки с изображения.

Нов LCD икономичен режим

Когато корпусът на камерата е включен, LCD екранът може автоматично да се изключи (2, 5 или 10 секунди след последната му работа), за да спести енергия.

One-touch remote/споделяне One-touch

С дистанционно One-touch, смартфон или таблет функционира като монитор/дистанционно управление. Споделянето One-touch прехвърля снимки/видеоклипове към устройството. Просто инсталирайте приложението PlayMemories Mobile™ чрез Wi-Fi® на устройство с Android™ с активирана функция за NFC, след което доближете устройството до фотоапарата, за да ги свържете. Съвместимостта с QR код позволява свързване със смартфони без NFC.
Снимка на Компактен фотоапарат HX95 с 24 – 720 мм мащабиране
Отбележете географски изображенията си с Bluetooth®18

С връзката с информацията за местоположението през Bluetooth® можете лесно да отбележите географски вашите изображения – идеално при пътувания. Просто сдвоете фотоапарата си със съвместим смартфон чрез приложението PlayMemories Mobile и вашите данни за местоположение могат да бъдат записвани заедно с всяка снимка. Приложението PlayMemories Home може също да се използва на персонален компютър за организиране на импортираните неподвижни изображения върху карта.
Снимка на Компактен фотоапарат HX95 с 24 – 720 мм мащабиране
Нов софтуерен пакет Imaging Edge от Sony19

Софтуерният пакет Imaging Edge може да увеличи качеството на изображението, да подобри ефикасността на продукцията и да ви помогне да коригирате изображения, базирани на RAW. Използвайте неговия отдалечен контрол на заснемане, докато наблюдавате сцени на компютърен екран с live-view; bEdit (Редактиране)/b за преработване на RAW данни във висококачествени снимки; и bViewer (Визуализатор)/b, за да преглеждате, оценявате и избирате снимки от списък със снимки.20

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   999.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   999.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат Sony Cyber-Shot DSC-HX99

Акумулаторна батеря NP-BX1

AC адаптер

Micro USB кабел

Каишка за китка

Ръководство за употреба

 

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  34.97 лв.
  2
  Години
  59.94 лв.

Общи условия на застраховка