Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 0744

Кратки характеристики:

 • 24.3 мегапикселов APS-C сензор (22.3mm x 14.9mm)
 • процесор: BIONZ X
 • файлов формат: JPEG, RAW
 • Full HD Видео (1920 x 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-12 800 (разширен до 51 200)
 • скорост на затвора: 30сек. - 1/8000сек.
 • серия снимки: 12 кад./сек.
 • дисплей: 3", 1 228 800 точки, LCD 
 • тегло: 647гр.
Пълни характеристики

Кратко описание:

 • 24.3 мегапикселов APS-C сензор (22.3mm x 14.9mm)
 • процесор: BIONZ X
 • файлов формат: JPEG, RAW
 • Full HD Видео (1920 x 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-12 800 (разширен до 51 200)
 • скорост на затвора: 30сек. - 1/8000сек.
 • серия снимки: 12 кад./сек.
 • дисплей: 3", 1 228 800 точки, LCD 
 • тегло: 647гр.
Пълни характеристики
ОптикаНагоре
Съвместимост с обективи

Sony Alpha (A)

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

APS-C - 1.5x (23.5mm x 15.6mm) CMOS

Разделителна способност

24 MP

Видеоклип

Да

Процесор

Bionz X

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080) 60i, 60p, 30p

HDV (1440 x 1080) 30p

VGA (640 x 480) 30p

ФокусНагоре
Режими на фокусиране

Автоматичен Широк, Зона, Център, Гъвкава точка, Разширена гъвкава точка, Фиксиращ автофокус (Широк, Зона, Център, Гъвкава точка, Разширена гъвкава точка)

ЕкспонацияНагоре
Светлочувствителност

ISO 100-51200 Видеоклип: ISO100 - 12800 еквивалент (1/3 EV стъпка),AUTO ( ISO 100-12800 еквивалент, може да се избира долната и горната граници), Статичен кадър: ISO 100 - 25 600 (1/3 EV стъпка), (ISO номера от ISO50 могат да бъдат зададени като разширен ISO диапазон),

Скорост на затвора

60сек. - 1/8000сек.

Серия снимки

12 кад./сек.

Режими на снимане

Автоматичен

Програмен режим

Приоритет на бленда

Приоритет на скорост

Ръчен

Потребителски 1/2/3/

Sweep Panorama -позволява ви да снимате панорамни изображения,като комбинирате множество изображения.

(Cont.Priority) -позволява серийно снимане от 12 кадъра в секунда

Баланс на бялото

Авто, дневна светлина, сянка, облачно, изкуствено, луминесцентно (топло бяло / студено бяло / дневно бяло / дневна светлина), светкавица, цветна температура (2500 до 9900K), цветен филтър (G7 до M7, A7 до B7), потребителски (1 / 2 / 3), потребителски комп

СветкавицаНагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Гнездо за външна светкавица

Синхронна скорост

1/250

Компенсация на светкавицата

+3ЕV до -3EV (през 1/3 и 1/2 стъпки)

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

3.0" подвижен LCD

Визьор

Електронен визьор тип 0,5",2 359 296 точки ,100% покритие

Памет и захранванеНагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия NP-FM500H

Размер и теглоНагоре
Тегло

647 г (само корпус)/ 726 г (с батерия и носители)

ДругиНагоре
Цвят

Черен

Свързаност

Wi-Fi NFC функционалност с едно докосване

Конструкция

Влаго и прахозащита

Интерфейс

Порт за дистанционен спусък

mini

 

24,3 MP сензор APS-C CMOS с конструкция на обектива върху чипа без междини

Надстроеният сензор Exmor® CMOS подобрява чувствителността и намалява шума, като запълва междините между лещите върху чипа. Сензорът предлага 20% по-висока чувствителност от предходния модел.

 

Процесор BIONZ

Подобрената система за обработка на изображения се справя с огромно количество данни от сензора, за да позволи високоскоростно заснемане на страхотни снимки с нисък шум.

 

79-точкова система за установяване на фазата на автофокуса

Ново разработена система на автофокус с 15 напречни сензора за точно, непрекъснато автоматично фокусиране – ефективно с визьор или изглед на живо на LCD екран.

 

Бърз автофокус за Full HD клип

Снимайте 1920x1080 клипове с постоянно проследяващ подвижни обекти автофокус: сега с 60p/24p прогресивно заснемане за кинематографски резултати.

 

Патентована технология Translucent Mirror

Уникалният дизайн на Sony заменя движещото се огледало на DSLR с фиксирано прозрачно огледало, което дава възможност за изключително бързо заснемане с непрекъснато използване на точно откриване на фазата на автофокуса.

 

12fps с проследяване на автофокуса

Заснемайте бързодвижещо се действие с изключително бързо проследяване, с до12fps (прибл. максимална скорост при режим на постоянно автофокусиране). Снимайте 60 кадъра на серия, когато качеството е зададено на ‘FINE’, а размерът на изображението на ‘L.’

 

Управление на обхвата на автофокуса

Заключва автофокусирането към специфичен диапазон на разстояние от фотоапарата за остри резултати дори, ако целта е закрита за момент от друг преминаващ обект.

 

Широка гама на чувствителност от ISO 100-25 600

Високата максимална чувствителност позволява естествени снимки с нисък шум, дори и при слаба осветеност: разширителният режим удължава чувствителността до ISO 50.

 

Креативни Full HD movie функции

Насладете се на рязко, точно автофокусиране с постоянен автофокус; Режимите на експонация PASM предлагат тотален творчески контрол.

 

XGA OLED TruFinder

Прецизен електронен визьор с висок контраст и 100% покритие на кадъра за точно кадриране, фокусиране и преглед на снимките.

 

Информационен екран с висока резолюция

Изберете между между опциите за показване графично показване, показване на цялата инфо., без информация. на дисплей, хистограма или цифров нивелир.

 

3-посочен накланящ се LCD екран

Свободно регулируем LCD екран (1,228k точки) с технология WhiteMagic за ясен преглед, дори под директна слънчева светлина.

 

Разпознаване на лица с регистрация на лица

Разпознава се до 8 лица в сцена, оптимизира се експонацията, баланса на бялото, светкавицата и други настройки за красиви портрети.

 

Разширена гъвкава точка

Ако активната точка на автофокуса започне да губи следите на обекта, една от 8 заобикалящи точки на автофокуса незабавно се активира за непрекъснато, точно проследяване на вашите движещи се обекти.

 

Clear Image Zoom

Цифрово приближава централната част на изображението до 2 пъти с почти незабележима деградация, като почти удвоява вашия диапазон на мащабиране.

 

регулиране на проследяването в 5 стъпки

Проследяването на автофокуса може да се регулира в 5 стъпки, с ниски настройки, даващи приоритет на стабилността и високи настройки, даващи приоритет на скоростта (идеално при заснемане на обекти на различни разстояния, например). При заснемане на филми са налични три настройки.

 

Eye AF

Заснема лица в рязък фокус дори, когато вашият обект е частично обърнат от фотоапарата с малка дълбочина на полето.

 

Режими за подобрена зона на автофокусиране

Фиксиращ автофокус, който оптимизира размера на целевия кадър и гарантира използването на оптималната автофокусна точка, вече е на разположение като режим на зоната на фокусиране. Можете да използвате първоначалната автофокусна точка за проследяване от режима на зоната на автофокусиране Широк, Зона, Център, Гъвкава точка или Разширена гъвкава точка.

 

Подобрено вградено стабилизиране на изображението

Ефективно стабилизиране на изображенията за всички съвместими обективи, в цялата гама на фокусното разстояние. Помага за стабилизиране на изображението във визьора, докато бутона на затвора е натиснат наполовина.

 

Система за обработка BIONZ X

Подобреният процесор се справя с огромно количество данни от сензора, за да позволи високоскоростно заснемане на страхотни снимки с нисък шум. Усъвършенстваните вградени функции включват технология за пресъздаване на детайлите за по-реалистични изображения, намаляване на дифракцията за коригиране на мъглявите детайли и намаляване на шума в конкретна зона за по-ясни, по-фино детайлни изображения дори при високи настройки на ISO. Намаляването на шума в конкретна зона селективно разделя изображението на области въз основа на модели (като краища, текстури и равномерно оцветени области, като синьо небе), след което прилага най-подходящото шумопотискане за всяка област.

 

Шумопотискане специфично за дадена зона

Заедно с технологията за възпроизвеждане на детайли, ефективно потиска шума за по-чисти и по-фино настроени изображения дори при високи настройки на чувствителност.

 

Конфигурируеми бутони за функции

Задаване на често използвани функции към конфигурируемите бутони по ваш избор. Лесно задаване на 11 бутона за активиране на всяка една от 53 функции за по-бърза, по-интуитивна работа.

 

Увеличител на фокуса и функция за пик на фокуса

Увеличете вашето изображение или филм във визьора с висока резолюция за ръчна фина настройка на фокуса или използвайте пик на фокуса, за да оцветите зоните с най-остър фокус на вашето изображение за по-бързо потвърждение.

 

Настройки на регулируем визьор

За да компенсирате за вида и количеството светлина във вашето обкръжение, регулирайте цветната температура и яркостта във визьора в 5 прости стъпки.

 

Конфигурируеми бутони за функции

Задаване на често използвани функции към конфигурируемите бутони по ваш избор. Лесно задаване на 11 бутона за активиране на всяка една от 53 функции за по-бърза, по-интуитивна работа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   2 999.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   2 999.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Акумулаторна батерия NP-FM500H

Зарядно устройство за батерия BC-VM10A

Захранващ кабел

Капачка за тялото на фотоапарата

Капачка на гнездо за аксесоари

Капачка на окуляра

Микро USB кабел

Ремък за носене на рамо