Вашата количка е празна!
Меню
Код: SHP00119-9

Кратки характеристики:

  • Състояние: Отлично
  • Външен вид : Много леки следи от употреба
  • Гаранция: Няма
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

  • Състояние: Отлично
  • Външен вид : Много леки следи от употреба
  • Гаранция: Няма
Пълни характеристики
Употребявана техника
ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

100 - 400 mm при 35mm (1.0x)

160 - 640 mm при APS-C (1.6x)

Оптична схема

17 елемента в 14 групи

Ламели на диафрагмата

8 броя

Максимална светлосила

f/4.5-5.6

Минимална светлосила

f/32-40

Зрителен ъгъл

24° - 6°10'

Минимално предметно разстояние

98 см

Увеличение

0.31x

Автофокусен мотор

USM

Резба за филтри

77 мм

Покритие на сензора

35mm ( Full frame )

APS-C (за кроп сензор)

ДругиНагоре
Байонет

Canon EF

Размер

94 x 193 мм

Тегло

1380 гр.

Гъвкави характеристики на супертелеобектив

Обективът EF 100–400MM F/4.5-5.6L IS II USM е идеален за фотографи, които пътуват с малко багаж и искат да носят само един телеобектив. Чудесен избор за снимане на спорт и дива природа – диапазонът на вариото от 100–400 mm ви приближава до отдалечени обекти и ви позволява да реагирате бързо в динамични ситуации. При използване с фотоапарати със сензори с размер APS-C, обективът EF 100–400MM F/4.5-5.6L IS II USM осигурява зрителен ъгъл като този на 160–640 mm обектив, монтиран на фотоапарат с пълнокадров размер на сензора.

 

Запазете рязкостта независимо от светлината

Обективът EF 100–400MM F/4.5-5.6L IS II USM осигурява резки и контрастни изображения чрез оптични елементи с флуоритно покритие и такива с ултранисък коефициент на разсейване (Super UD), които елиминират смущенията и изкривяванията на изображението. Стабилизатор на образа, работещ в три режима, намалява размазването, причинено от заклащането на фотоапарата, и позволява снимане без статив при скорост на затвора с до 4 стъпки по-ниска от нормалното.

 

Без повече отблясъци

Снимайте срещу светлината, уверени, че многослойното покритие Air Sphere Coating (ASC) на Canon ще предотврати отблясъците и ниския контраст. ASC използва многослойно покритие за намаляване на отблясъци, включително слой с въздушни сфери с наноразмери, разположени върху повърхността на лещата. Въздушните сфери променят коефициента на пречупване на светлината, предотвратявайки вътрешните отражения, които понижават качеството на изображението.

 

Ергономична работа

Различните фотографи работят по различни начини. Използвайте пръстена Zoom Touch Adjustment, за да зададете степента на съпротивление, което да се усеща при използване на вариото – лекото докосване е идеално, ако трябва да снимате бързо в рязко променяща се среда. От друга страна, може да искате да затегнете или да заключите механизма за управление на вариото, за да предотвратите неволна промяна на фокусното разстояние.

 

Бърз фокус, когато ви потрябва

Наслаждавайте се на бърз USM автоматичен фокус, с който фокусирате точно и почти безшумно. Използването на функцията за ръчен фокус по всяко време позволява прецизно регулиране, без да сваляте фотоапарата от окото си. Обективът EF 100–400MM F/4.5-5.6L IS II USM е с минимално разстояние за фокусиране 0,98 m, което ви позволява да фокусирате обекти, които се приближават неочаквано.

 

Защита при снимане на открито

Продължавайте да снимате дори при трудни метеорологични условия. Като обектив от серия L, EF 100–400MM F/4.5-5.6L IS II USM защитен срещу прах и влага, така че можете да продължавате да снимате дори когато времето се развали. Флуорното покритие на предния оптичен елемент на обектива предпазва от прах, улеснявайки почистването на обектива.

Предна капачка - Canon E 77mm I

Задна капачка - Canon

Сенник - Canon  ET-83C

Калъф с ремък - Canon LZ1324

Адаптер за монтиране на статив- Canon 

Кутуя