Вашата количка е празна!
Меню
Код: 1873

Кратки характеристики:

 • 12.8 мегапикселов 4/3" CMOS сензор (17.3mm x 13mm)
 • обектив: 24 - 75mm (35mm екв.) f/1.7 - 2.8
 • 3.1 x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG/RAW
 • 4k видеоклип (3840 x 2160)
 • светлочувствителност: ISO 200-25600
 • скорост на затвора: 60сек. - 1/4000сек.
 • серия снимки: 11кад./сек.
 • дисплей: 3" , 921 000 точки
 • свързаност: Wi-Fi
 • тегло: 393гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 12.8 мегапикселов 4/3" CMOS сензор (17.3mm x 13mm)
 • обектив: 24 - 75mm (35mm екв.) f/1.7 - 2.8
 • 3.1 x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG/RAW
 • 4k видеоклип (3840 x 2160)
 • светлочувствителност: ISO 200-25600
 • скорост на затвора: 60сек. - 1/4000сек.
 • серия снимки: 11кад./сек.
 • дисплей: 3" , 921 000 точки
 • свързаност: Wi-Fi
 • тегло: 393гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Доставката се изпълнява в рамките на до два работни дни. Направете поръчка до 16:00ч. и ще бъде обработена още днес!
 • Гаранция: 24 месеца
Безплатна доставка
Цена:
1 149.00
лв
Спестявате: 50.00 лв
Цена сега:
1 099.00
  лв
ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

24-75мм (35мм еквивалент)

Резба за филтри

43 мм

Оптична схема

11 елемента в 8 групи (5 асферични и 2 ED елемента)

Увеличение

3.1x

Максимална светлосила

f/1.7-2.8

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

m4/3 (17.3mm x 13.0mm)

Разделителна способност

12.8 MP (4112 x 3088)

Видеоклип

Да

Процесор

Venus Engine

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) 30p, 24p

VGA (640 x 480)

Full HD (1920 x 1080) 60i, 60p, 30p, 24p

HD (1280 x 720) 30p

ФокусНагоре
Фокусна система

АФ с детекция на контраст

Режими на фокусиране

Интелигентен

Единичен , Единичен

Следящ

Проследяване на лице

Ръчен

ЕкспонацияНагоре
Светлочувствителност

ISO 100-25600

Скорост на затвора

60 сек. - 1/16000

Серия снимки

40 кад./сек.

Режими на снимане

i-Auto

Приоритет на бленда

Приоритет на скорост

Програмен режим

Ръчен

Режими на измерване

Централно-осреднен

Точков

Матричен

Баланс на бялото

Автоматично, Осветление от лампа с нажежаема жичка, Флуоресцентно, Директна слънчева светлина, Облачно, Сянка, С предварително ръчно задаване; Всички без предварителното ръчно задаване разполагат с фина настройка.

Стабилизация

Оптична

СветкавицаНагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Гнездо за външна светкавица

Водещо число

7.00

Режими на светкавицата

TTL

Ръчен

Компенсация на светкавицата

-3EV до + 3EV (през 1/3 стъпка)

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

3.0" 921 000 точки, TFT LCD дисплей

Визьор

Електронен с размер 1.39x (100% покритие), 2 764 000

Памет и захранванеНагоре
Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия (DMW-BLG10E)

Размер и теглоНагоре
Размер

115 x 66 x 55 мм

Тегло

393 гр.

ДругиНагоре
Цвят

Черен

Свързаност

Wi-Fi

NFC

Конструкция

Метален корпус

Интерфейс

USB 2.0

HDMI

 

Забележителен динамичен обхват, подобрена чистота на изображението

В сърцето на LX100 е 12,8-мегапикселовият Micro 4/3-инчов MOS сензор. Този вид може да бъде открит в по-сложните фотографски системи. С площ на повърхността, която е седем пъти по-голяма от тази на стандартния компактен фотоапарат, LX100 има подобрено представяне при слаба светлина, наситеност и разфокусиран bokeh ефект. С по-големия сензор и специалния превключвател за съотношения можете бързо да избирате измежду различни аспектни съотношения, включително формата 16:9 за широкоъгълните композиции.

 

Бърз, широкоъгълен обектив Leica

Като разполага с един отнай-широкоъгълните обективи въвфотоаларатс голям сензор, 24-75 мм Leica DC Vario-Summilux на LX100 предлага подобрена творческа гъвкавост. Обхватът F1,7-2,8 позволява по-добро заснемане при слаба светлина и по-малко размазване. Единственият по рода си оптичен дизайн предлага представяне, съпоставимо с това на обектива на фотоапарата, но при наполовина по-късо фокусно разстояние. Деветте ламели на диафрагмата гарантират по-плавна градация на фоновото разфокусиране.

 

Ръчните контроли са вдъхновени от класическия дизайн на фотоапаратите

Със среда за аналогово управление, изградена в установен дизайн на фотоапарат, LX100 съдържа персонализиран пръстен за отвор на блендата, пръстен за фокусиране, скоростна затвора и бутон за компенсиране на експозицията. При боравенето с тези контроли човек изпитва усещането за удобство, инстинктивности познатостза сетивата. С LX100 ще ви бъде предоставена по-голяма свобода да вземате бързи, гъвкави творчески решения с още по-голяма прецизност.

 

LVF визьор c висока рязкост за прецизност на детайлите

LX100 съдържа визьор с висока разделителна способност от 2 764 000 точки. Това ви дава по-голяма степен на контрол при кадриране, помага при ръчно фокусиране и предоставя обратна връзка от автоматичното фокусиране по един инстинктивен и чувствителен начин. Визьорът предлага увеличение-еквивалент на 35 мм.

 

Инстинктивни контроли при фокусиране

LX100 разполага с редица инструменти за заснемане в различни среди, които ви позволяват да заснемате висококачествени, наситени изображения. С помощта на откриването на микро контраста открояването на фокусирането предоставя интуитивен графичен дисплей на фокусните зони в реално време. MF Assist предлага до 10-кратно увеличение на изображението за гарантирана рязкост, докато точковият автофокус (Pinpoint AF) ви позволява лесно да посочвате конкретни фокусни точки при слаба светлина.

 

Насладете се на богати детайли с 4К видео

LX100 заснема видео при 4К. С тази разделителна способност се постига по-голяма чистота, дълбочина на детайлите и цветовете при източника и се позволява подобрена гъвкавост при редактиране. Техниките като стабилизация и заснемане на панорамни снимки могат да се прилагат към изображения без загуба на качеството при експортирането им във full HD. Видеозаписите, заснети при 30 fps в 4К, позволяват извличането на всеки един кадър като 8 МР изображение, като така няма да пропуснете нито единщ.

 

RAW формат

LX100 може да заснема изображения в RAW формат, като така те се съхранявате минимална обработка. Информацията за цвета и светлината, а също и метаданните, се вземат направо от Micro 4/3-инчовия MOS сензор за постигане на по-голяма гъвкавост при възпроизвеждане и редактиране на вашите изображения.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   1 099.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   1 099.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Лизингови условия

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Упътване за употреба

Ремък за врат

Капачка за обектив 43мм

Li-Ion батерия Panasonic DMW-BLG10E

USB кабел DMW-USBC1

Зарядно устройство Panasonic DA-A98A

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  38.47 лв.
  2
  Години
  65.94 лв.

Общи условия на застраховка