Вашата количка е празна!
Меню
Код: 3383

Кратки характеристики:

 • 16 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 24 - 288mm (35mm екв.) f/3.3 - 6.4
 • 20 x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG
 • Fulla HD видеоклип (1920 x 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-3200 (разширен до 6400)
 • скорост на затвора: 4сек. - 1/2000сек.
 • серия снимки: 10кад./сек.
 • дисплей: 3" подвижен, 1 040 000 точки
 • свързаност: Wi-Fi
 • тегло: 248гр.

 

Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 16 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 24 - 288mm (35mm екв.) f/3.3 - 6.4
 • 20 x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG
 • Fulla HD видеоклип (1920 x 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-3200 (разширен до 6400)
 • скорост на затвора: 4сек. - 1/2000сек.
 • серия снимки: 10кад./сек.
 • дисплей: 3" подвижен, 1 040 000 точки
 • свързаност: Wi-Fi
 • тегло: 248гр.

 

Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
 • Гаранция: 24 месеца
Безплатна доставка
Цена:
399.00
лв
Спестявате: 20.00 лв
Цена сега:
379.00
  лв
ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

24-480мм (35мм екв.)

Оптична схема

12 елемента в 10 групи (3 асферични и 2 ED елемента)

Увеличение

20x

Максимална светлосила

f/3.3-6.4

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm)

Разделителна способност

16 MP (4608 x 3456)

Видеоклип

Да

Процесор

Venus Engine

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080) 60i, 60p, 30p

HD (1280 x 720) 60p, 30p

VGA (640 x 480) 30p

ФокусНагоре
Фокусна система

АФ с детекция на контраст

Режими на фокусиране

Интелигентен

Проследяване на лице

Единичен

Следящ

ЕкспонацияНагоре
Светлочувствителност

ISO 100-6400

Скорост на затвора

4 сек. - 1/2000сек.

Серия снимки

10 кад./сек.

Режими на снимане

i-Auto

Потребителски (C1, C2)

Ефекти

Сцени

Ръчен

Приоритет на бленда

Приоритет на скорост

Програмен режим

Режими на измерване

Централно-осреднен

Точков

Матричен

Баланс на бялото

Автоматично, Осветление от лампа с нажежаема жичка, Флуоресцентно, Директна слънчева светлина, Облачно, Сянка, С предварително ръчно задаване; Всички без предварителното ръчно задаване разполагат с фина настройка.

Стабилизация

Оптична

СветкавицаНагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Водещо число

6.00

Режими на светкавицата

TTL

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

3.0" 1 040 000 точки, подвижен TFT LCD

Памет и захранванеНагоре
Вградена памет

78MB

Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия (DMW-BCM13)

Размер и теглоНагоре
Размер

108 x 60 x 32 мм

Тегло

249 гр.

ДругиНагоре
Цвят

Бял

Свързаност

Wi-Fi

Конструкция

Карбонов / поликарбонатен корпус

Интерфейс

USB 2.0

HDMI

 

Забавлявайте се с възможността за селфита със свободни ръце.

Детектор за примигване и въртящ се на 180° екран

Когато завъртите екрана нагоре на 180\ започва времето за селфита. След това можете да задействате затвора чрез примигване, за да заснемате селфита с по- свободни. по-гъвкави пози. Съчетаване! копринена кожа, по-слаба фигура и разфокусиране ви осигурява по- привлекателни и по-отличителни селфи!

 

20х оптично увеличение в корпус с джобен размер

Мощен обектив с 20х оптично увеличение* в компактен корпус приближава непосредствено обектите и ви позволява свободно да улавяте както решаващи спортни сцени, така и естествените изражения на хора и животни.

 

ДАЙТЕ СВОБОДА НА СВОЯТА КРЕАТИВНОСТ с Wi-Fi

Лесно свързване

Можете да свържете фотоапарата със своя смартфон/таблет, като изведете QR кода на екрана на фотоапарата.

Отдалечено снимане/Дистанционен преглед

С приложението Panasonic Image Арр можете да използвате смартфон/таблет като контролер за увеличение, настройване на фокуса и снимане от разстояние.

Лесно споделяне

Можете незабавно да качвате и споделяте своите изображения в социалните мрежи, като използвате приложението Panasonic Image Арр на смартфон/таблет.

Географско обозначаване

Можете да добавите етикет с информация за местоположение към изображението, като използвате GPS регистъра на смартфона/ таблета, и да го споделите в избраната от вас социална мрежа.

 

Изумително възпроизвеждане на снимки благодарение на LCD дисплей с прибл. 1 040 000 точки

Големият 3-инчов LCD дисплей с прибл. 1 040 000 точки осигурява висока видимост при всякакви условия на осветеност, което е перфектно както за заснемане, така и за възпроизвеждане на изображения. Той ви позволява също така да споделяте забавлението от разглеждането на изображенията със семейството и приятелите си.

 

16-мегапикселов високочувствителен MOS сензор

16-мегапикселовият MOS сензор, интегриран във фотоапарата, се характеризира с висока скоростна изходния сигнал и висока чувствителност за запис на изображенията, като по този начин прави възможни множество усъвършенствани функции. Превъзходното съотношение сигнал/шум на MOS сензора и системата за потискане на шума в процесора за обработка на изображенията осигуряват впечатляваща яснота на снимките и видеоклиповете при каква то и да е чувствителност - от ниска до висока.

 

POWER O.I.S.

(Оптичен стабилизатор на изображението)

Оптичният стабилизатор на изображението POWER O.I.S. се отличава с точност на корекцията за намаляване на размазването до минимум дори при използване на голямо увеличение. Освен това активният режим ефективно потиска вибрациите от трептенето на ръката по време на видеозапис.

 

Серийно снимане с 10 fps

Високоскоростната технология на изходния цифров сигнал ви позволява да снимате с 10 fps в режима за високоскоростно серийно заснемане с механичен затвор, а освен това е налично и серийно снимане със светкавица.

 

Full-HD видеозапис във формат MP4

Можете да записвате Full-HD видеоклипове с разделителна способност 1920 х 1080 във формат MP4, който има по-добра съвместимост с компютрите. Записването на видеоклипове може да бъде стартирано с натискане на отделен бутон за видеозапис, с помощта на който можете мигновено да превключвате между заснемане на снимки и видео.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   379.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   379.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Лизингови условия

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Упътване за употреба

Li-Ion батерия Panasonic DMW-BCM13

USB кабел DMW-USBC1

Аудио видео кабел DMW-AVC1

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  13.27 лв.
  2
  Години
  22.74 лв.

Общи условия на застраховка