Вашата количка е празна!
Меню
Код: 3374

Промоцията е валидна до изчерпване на количествата и не може да се комбинира с други отстъпки.

Кратки характеристики:

 • 12.1 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 28 - 840mm (35mm екв.) f/3.3 - 6.4
 • 30 x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG/RAW
 • Full HD видеоклип (1920 x 1080)
 • светлочувствителност: ISO 80-6400
 • скорост на затвора: 4сек. - 1/2000сек.
 • серия снимки: 10кад./сек.
 • дисплей: 3", 1 040 000 точки
 • свързаност: Wi-Fi , NFC
 • тегло: 243гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

 • 12.1 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
 • обектив: 28 - 840mm (35mm екв.) f/3.3 - 6.4
 • 30 x оптичен зуум
 • файлов формат: JPEG/RAW
 • Full HD видеоклип (1920 x 1080)
 • светлочувствителност: ISO 80-6400
 • скорост на затвора: 4сек. - 1/2000сек.
 • серия снимки: 10кад./сек.
 • дисплей: 3", 1 040 000 точки
 • свързаност: Wi-Fi , NFC
 • тегло: 243гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Доставката се изпълнява в рамките на до два работни дни. Направете поръчка до 16:00ч. и ще бъде обработена още днес!
 • Гаранция: 24 месеца
Цена:
549.00
лв
Спестявате: 70.00 лв
Цена сега:
479.00
  лв
ОптикаНагоре
Фокусно разстояние

24-720мм (35мм екв.)

Оптична схема

12 елемента в 9 групи (5 асферични и 3 ED елемента)

Увеличение

30x

Максимална светлосила

f/3.3-6.4

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm)

Разделителна способност

18.1 MP (4000 x 3000)

Видеоклип

Да

Процесор

Venus Engine

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080) 60i, 60p, 30p

HD (1280 x 720) 60p, 30p

VGA (640 x 480) 30p

ФокусНагоре
Фокусна система

АФ с детекция на контраст

Режими на фокусиране

Интелигентен

Ръчен

Единичен

Следящ

Проследяване на лице

ЕкспонацияНагоре
Светлочувствителност

ISO 100-6400

Скорост на затвора

4 сек. - 1/4000сек.

Серия снимки

10 кад./сек.

Режими на снимане

i-Auto

Ефекти

Сцени

Потребителски

Приоритет на бленда

Приоритет на скорост

Програмен режим

Режими на измерване

Матричен

Точков

Централно-осреднен

Баланс на бялото

Автоматично, Осветление от лампа с нажежаема жичка, Флуоресцентно, Директна слънчева светлина, Облачно, Сянка, С предварително ръчно задаване; Всички без предварителното ръчно задаване разполагат с фина настройка.

Стабилизация

Оптична

СветкавицаНагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Водещо число

6.40

Режими на светкавицата

TTL

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

3.0" 1 040 000 точки, подвижен TFT LCD

Визьор

Електронен с размер 0.46×x (100% покритие), 1 166 000 точки

Памет и захранванеНагоре
Вградена памет

12MB

Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия (DMW-BCM13Е)

Размер и теглоНагоре
Размер

111 x 65 x 34 мм

Тегло

243 гр.

ДругиНагоре
Свързаност

Wi-Fi

NFC

Конструкция

Карбонов / поликарбонатен корпус

Интерфейс

USB 2.0

HDMI

 

Незаменимият фотоапарат за пътешествия

Новият LUMIX TZ70 е най-подходящият фотоапарат за всяка дестинация. Всяка функция е създадена за пътешественика във вас. От архитектурни мотиви до фини градации в цвета, TZ70 ви позволява да снимате с лекота при всякакво осветление. Компактният му размер го прави идеален за носене в джоба или чантата, за да ви е под ръка. Вземете LUMIX TZ70 със себе си винаги когато сте на път, за да уловите всеки детайл.

 

Приближете се още повече благодарение на обектива LEICA с 30-кратно увеличение

LUMIX TZ70 ви пренася директно на мястото на събитието. 24-милиметровият обектив Leica DC Vario-Elmar разполага с 30-кратно оптично увеличение, така че винаги да имате близка гледна точка (а и снимка) на всичко, което възбужда интереса ви.

 

Зашеметяващ при слабо осветление - високочувствителен MOS сензор

Условията на слаба осветеност могат да бъдат предизвикателство, но с новия високочувствителен MOS сензор с по-големи пиксели на LUMIX TZ70 и процесора за изображения Venus Engine можете да правите впечатляващи снимки дори в оскъдно осветена среда. Снимките, направени при слабо ще съдържат по-ясни детайли и по-малко шум в изображението.

 

По-ясна картина с LVF визьора

Без значение къде ви отвеждат пътешествията и какви са условията на осветеност, LVF визьоръте нещо безценно. Сензорът за очи автоматично открива предпочитания от вас начин за кадриране и превключва показването на изображенията към LVF визьора, който е идеален за кадриране в условия на осветеност, които затрудняват из ползването на LED екрана. Високата разделителната способност от 1 166 000 точки с прибл. 100 % точност при пресъздаване на цветовете предоставя стабилно кадриране и превъзходна видимост при всякакви условия на осветеност, така че с лекота да правите зашеметяващи снимки.

 

Поемете управлението -пръстен за управление

Пръстенът за управление вече предоставя по-плавно ръчно управление на експонацията, увеличението и фокуса, което ви дава свобода да се концентрирате върху работата на затвора с другата ръка. Интуитивният дизайн, точното фокусиране и плавната, тиха работа ви дават пълен контрол при заснемането на снимки и видеоклипове.

 

Прецизността е ключът - открояване при ръчен фокус

Композирайте перфектната снимка с прецизност. Пръстенът за ръчно управление дава възможност за плавна работа на функцията за открояване на фокуса. Тя показва зоната на фокус и дълбочината на рязкост, така че да се концентрирате върху композицията.

 

Усетете действието -високоскоростна реакция

Направете идеалните снимки или видеоклипове дори на най-бързодвижещите се обекти с автофокуса Light Speed на LUMIXTZ70 и високоскоростното серийно заснемане с 10 fps. Без значение колко бързо се движи обектът, фотоапаратът снима също толкова бързо, улавяйки идеално фокусирани изображения всеки път.

 

Запис в RAW формат

Уловете повече детайли, когато снимате в формат RAW. Данните за изображението запазват първоначалната информация за цвета и светлината, уловена от сензора, със съвсем минимална обработка. Сега можете да редактирате тези висококачествени изображения директно и да бъдете възхитени от резултатите.

 

Разкрийте повече детайли с макро снимки

Задоволете желанието си за изпипване на най-малките детайли, представени изключително ясно с макро снимки отЗ см. Погледнете по-отблизо с LUMIX TZ70.

 

Високоскоростно видео

Фотоапаратът LUMIX TZ70 предоставя автофокус със скоростта на светлината, записвайки видео при 240 fps. Това ви позволява да не изоставате от всеки бързодвижещ се обект, за да му се наслаждавате по-късно с кристално ясен забавен каданс.

 

Бъдете стабилни с HYBRID O.I.S.+

Технологията HYBRID 0.I.S.+ гарантира, че изображенията или видеоклиповете са уловени с минимално нежелано движение. Коригирането чрез 5 оси автоматично открива нередности и ги коригира на базата на петте типа движение на фотоапарата, докато функцията Level Shot усеща хоризонталната линия на записване дори при наклон. Това ви предоставя не само идеално хоризонтирани видеоклипове, но и гарантирано ясни и стабилни снимки.

 

Време е за шоу във Full HD

Фотоапаратът LUMIX TZ70 позволява записването на видеоклипове с Full HD качество във формати AVCHD или MP4. Резултатът е зашеметяващо плавно възпроизвеждане с висока разделителна способност, когато гледате заснетите видеоклипове на компютър или телевизор с голям екран.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   479.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   479.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Упътване за употреба

Ремък за ръка

Li-Ion батерия Panasonic DMW-BCM13Е

USB кабел DMW-USBC1

Зарядно устройство Panasonic VSK0772

 

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  16.77 лв.
  2
  Години
  28.74 лв.

Общи условия на застраховка