Вашата количка е празна!
Меню
Код: 1732 Арт. № ILCE5100LB.CEC
Отстъпка от 20% за стативи 3 Legged Thing, Sirui и филтри Hoya при едновременна покупка с фотоапарат със сменяема оптика. Промоцията е валида до 18.08.2019г.

Отстъпка от 20% за стативи 3 Legged Thing, Sirui и филтри Hoya при едновременна покупка с фотоапарат със сменяема оптика. Промоцията е валида до 18.08.2019г.

Кратки характеристики:

 • 24.3 мегапикселов APS-C сензор (23.5mm x 15.6mm)
 • процесор: Bionz X
 • фокусни точки: 179
 • файлов формат: JPEG, RAW
 • Full HD видеоклип (1920 х 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-25600
 • скорост на затвора: 30сек. - 1/4000сек.
 • серия снимки: 6 кад./сек.
 • дисплей: 3" подвижен сензорен, 921 600 точки, LCD 
 • свързаност: Wi-Fi, NFC
 • тегло: 283гр.
Пълни характеристики
 • Доставка ?
  Доставката се изпълнява в рамките на до два работни дни. Направете поръчка до 16:00ч. и ще бъде обработена още днес!
 • Гаранция: 24 месеца
Безплатна доставка
Цена:
949.00
лв
Спестявате: 150.00 лв
Цена сега:
799.00
  лв

Кратки характеристики:

 • 24.3 мегапикселов APS-C сензор (23.5mm x 15.6mm)
 • процесор: Bionz X
 • фокусни точки: 179
 • файлов формат: JPEG, RAW
 • Full HD видеоклип (1920 х 1080)
 • светлочувствителност: ISO 100-25600
 • скорост на затвора: 30сек. - 1/4000сек.
 • серия снимки: 6 кад./сек.
 • дисплей: 3" подвижен сензорен, 921 600 точки, LCD 
 • свързаност: Wi-Fi, NFC
 • тегло: 283гр.
Пълни характеристики
ОптикаНагоре
Съвместимост с обективи

Sony E

ИзображениеНагоре
Размер на сензора

APS-C 1.5x (23.5 x 15.6 мм)

Разделителна способност

24.3 MP (6000 x 4000)

Видеоклип

Да

Процесор

Bionz X

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080) 60p, 60i, 25p

HDV (1440 x 1080) 30p, 25p

HD (1280 x 720) 120p

VGA (640 x 480) 30p, 25p

ФокусНагоре
Фокусна система

179 точки (автоматичен фокус с разпознаване на фазата) / 25 точки (автоматичен фокус със засичане на контраст)

Режими на фокусиране

Интелигентен

Следящ

Единичен

Ръчен

Проследяване на лице

Автоматичен

ЕкспонацияНагоре
Светлочувствителност

ISO 100-25600

Скорост на затвора

30сек. - 1/4000сек.

Режими на снимане

Автоматичен

Програмен режим

Приоритет на скорост

Приоритет на бленда

Ръчен

Сцени (Залез, Пейзажна фотография, Портрет, Сепия, Наситеност, Рязкост, Стандарт, Черно-бял, Ярък)

Ефекти (HDR картина, Акварел Висококонтрастен монохром, Илюстрация, Меко осветление, Мек фокус, Миниатюра, Монохром с богати тонове Поп. Цвят

Режими на измерване

Матричен

Централно-осреднен

Точков

Баланс на бялото

Автоматично, Осветление от лампа с нажежаема жичка, Флуоресцентно, Директна слънчева светлина, Облачно, Сянка, С предварително ръчно задаване; Всички без предварителното ръчно задаване разполагат с фина настройка.

СветкавицаНагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Водещо число

4

Режими на светкавицата

TTL

Ръчен

Компенсация на светкавицата

-2 EV до +2 EV (през 1/3 стъпка)

Визьор / ДисплейНагоре
Дисплей

3.0" 921 000 точки, 3.0" подвижен TFT LCD

Памет и захранванеНагоре
Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия (NP-FW50)

Размер и теглоНагоре
Размер

110 x 63 x 36

Тегло

283 гр.

ДругиНагоре
Свързаност

Wi-Fi

NFC

Конструкция

Карбонов / поликарбонатен корпус

Интерфейс

USB 2.0

HDMI (HDMI micro)

 

BIONZ X за по-бърза обработка на изображенията

Системата за обработка на изображения BIONZ X пресъздава текстури и детайли в реално време — за забележително реалистични изображения с богата градация между тоновете и естествен вид. Визуалният шум е почти незабележим благодарение на усъвършенстваното намаляване на шума според областта. Технологията за възпроизвеждане на детайли представя фини текстури, а технологията за понижаване на дифракцията оптимизира ефективността на всеки обектив.

 

Записвайте филми с Full HD детайли

Натиснете бутона MOVIE (филм), за да записвате видео, забележително със своята рязкост и липса на визуален шум – с избор от 60p/50p, 60i/50i или 24p/25p2. Подобреният Бърз хибриден AF предоставя забележително бързо и точно автоматично фокусиране и следене. Режимите P/A/S/M ви дават контрол над това, как изглежда изображението, а Clear Image Zoom ви позволява да мащабирате с по-голяма яснота.

 

Бързият хибриден AF заснема с яснота

Снимайте с несравнима прецизност благодарение на усъвършенствания Бърз хибриден AF. Подобрени възможности за откриване на фазата и засичане на контраст за постигане на автофокус за 0,07 секунди. Усъвършенстваните характеристики включват по-бързо изчитане на данни от сензора за изображения, по-бърза обработка на данни с BIONZ X, по-усъвършенствани алгоритми за AF и оптимизиран контрол на задвижването на обектива.

 

следете бързо движещите се обекти със 179 AF точки

Системата на бързия хибриден AF разполага със 179 точни AF точки за откриване на фазата, покриващи почти цялата област на изображението. Те подобряват следенето на обекта и улавянето на бързо движещи се обекти, както и подобряват разпознаването на сцената и определянето на размера на обекта. В комбинация с 25 високо скоростни, високо прецизни AF точки можете да снимате с увереност.

 

6 кадъра в секунда непрекъснато снимане с проследяващ AF

Уловете решаващия момент дори когато обектът ви се движи с висока скорост. 6 кад./сек непрекъснато заснемане с превъзходно AF следене за максимално използване на превъзходните възможности за проследяване на 179-те AF точки с откриване на фазата и точно проследяване на обекта — навсякъде по екрана. Непрекъснатото заснемане при високоскоростни ситуации постига отчетливост и яснота.

 

Бързият хибриден AF заснема с творчески контрол

Бързият хибриден AF предоставя изключително точно фокусиране и плавно проследяване на обекта дори при заснемане на филми. Можете също да регулирате продължителността на следене на AF и скоростта на движение на AF за по-голям творчески контрол над филмите, които снимате.

 

AF върху очи се фокусира на лица

Покажете най-добрата страна на обекта си с изключително точен AF върху очи. Дори когато снимате човек, който частично е обърнат настрани от фотоапарата с ниска дълбочина на рязкост, той гарантира, че лицето ще бъде добре фокусирано. Върху приоритетното око се появява зелена рамка, за да ви съобщи, че е постигнат фокус и сте готови да снимате.

 

Подобреният фиксиращ AF се насочва по обекта ви

Фиксиращият AF подобрява проследяването на движещите се обекти, като използва оптималната AF точка във всеки момент и регулира целевия кадър според характеристиките на обекта ви. Благодарение на развитието в AF за откриване на фазата той вече е по-точен от всякога – така че фиксирайте и снимайте бързо движещи се обекти прецизно.

 

180º накланящ се LCD екран за творческа свобода

Наслаждавайте се на разширен комфорт при снимане с 3” LCD екран, който се накланя на 180º, за да позволи снимане под всякакъв ъгъл, от ниско до високо и помежду. Тази гъвкавост, в съчетание с компактната мобилност на фотоапарата, ще разшири значително възможностите ви за снимане.

 

Вградена изскачаща светкавица за разширени експонации

Вградената изскачаща светкавица (GN4; ISO 100・m) е полезна за снимане при слаба светлина, улавяйки обекти в нощни пейзажи (Slow Sync - Бавна синхронизация), и снимане на портрети в ситуации със задно осветяване (Daylight Flash - Дневна светкавица). За тези, които се насочват към портрети, тя може да придаде красив блясък в очите на обекта. Режимът за задна синхронизация позволява улавянето на пътя на движещ се обект по естествен начин.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
  • Стойност на поръчката:
   799.00 лв
  • Въведете първоначална вноска:
  • Стойност на кредита:
   (мин. 150 лв.)
   799.00 лв
 •  
  3
  МЕСЕЦА
  6
  МЕСЕЦА
  9
  МЕСЕЦА
  12
  МЕСЕЦА
  18
  месеца
  24
  МЕСЕЦА
  36
  МЕСЕЦА
 • Моля, изберете погасителен план.

Лизингови условия

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Упътване за употреба

Ремък за врата

Зарядно устройство (AC-UB10 AC Adapter)

Micro USB Кабел

Застраховка

Застрахователната програма „Защита на имуществото” е услуга позволяваща на клиентите на ФотоПавилион да получат допълнителна сигурност и защита за своята ново закупена фото техника и оборудване, чрез сключване на специализирана застраховка срещу всякакви рискове в т.ч.:

 • Пожар
 • Природни бедствия
 • Измокряне
 • Неволно счупване
 • Кражба чрез взлом

В случай на частична щета Застрахователят ще възстанови на застрахованото лице разходите, които са необходими за ремонта на повреденото застраховано електронно оборудване. В случай на пълна загуба Застрахователят ще изплати застрахователната сума намалена с размера на самоучастието, договорено в полицата. Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на закупената техниката с ДДС.

Самоучастия:

 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира на адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата (без риска кражба) - 10% от размера на щетата, с минимум 100 лева;
 • За всички рискове за специализирана фото техника и оборудване, когато се намира извън адреса, посочен като адрес на застрахованото имущество в полицата, както и за всички щети по риска „Кражба чрез взлом” - 25% от размера на щетата;

Какво не се покрива по застраховката?

 1. Самоучастието на застрахования, посочено в полицата;
 2. Бързоизносващи се части и консумативни материали, в това число спомагателни материали, сменяеми приспособления, сменяеми информационни носители, ленти, ремъци, зъбчати колела, светлинни източници и др. подобни;
 3. Щети, дължащи се на собствен недостатък, овехтяване, износване, одраскване, нащърбване, мухъл, ръжда, прояждане от насекоми и гризачи, производствен дефект;
 4. Щети от преднамерени и умишлени действия и/или груба небрежност на Застрахования, на неговите служители и/или лицата, работещи под негов контрол;
 5. Земетресение;
 6. Грабеж;
 7. Косвени щети - бездействие, закъснение, неустойки, денгуби, загуба на печалба, промени в цени и такси, курсови разлики, лихви, търговски загуби, обезценки, всякакви видове разноски и други косвени вреди и загуби, когато са предизвикани и от застрахователно събитие;
 8. Щети, причинени от избухливи, запалителни, разяждащи и други опасни средства, поставени в близост до застрахованото оборудване с или без знанието и съгласието на Застрахователя;
 9. Увеличение на щетите, причинено по небрежност и/или неоправдан стопански риск от страна на Застрахования след настъпване застрахователно събитие, както и разходи за изменения (усъвършенствувания) на застрахования обект, направени във връзка със застрахователно събитие; разходите за временен и/или частичен ремонт ще бъдат обезщетявани, при условие че той представлява част от окончателния ремонт и не увеличава общата стойност на ремонта;
 10. Щети, причинени от ядрени продукти и/или ядрени експлозии и последствията от тях;
 11. Щети, причинени от война, стачки, бунтове, въстания, терористични действия, граждански вълнения, реквизиция, конфискация, национализация и др. подобни действия;
 12. Щети, за които отговорност носят трети страни по силата на гаранционен срок, договор за поддръжка и др. подобни.

Застраховката е валидна на територията на Република България.

 • 1
  Година
  27.97 лв.
  2
  Години
  47.94 лв.

Общи условия на застраховка