СТАНИ ЧАСТ ОТ ПОКОЛЕНИЕТО R

 

Избери революционната система в света на фотографията и видеозаснемането. Системата EOS R променя границите на възможното за всички професионалисти.

 

Възползвай се от до 500 лв. премия при покупка и регистрация на промоционални фотоапарат или обектив от системата EOS R и стани част от Поколението R.

 

 

 

 

С EOS R ВИНАГИ ПОЛУЧАВАШ ПОВЕЧЕ.

До края на годината, всеки промоционален фотоапарат от системата EOS R, с регистрацията за парична премия, получава и удължаване на гаранционното обслужване. Наслади се на спокойствие с 3г. гаранция за твоя нов фотоапарат.

Промоцията е валидна до 31.12.2021г. Удължената гаранция е валидна за промоционалните фотоапарати от системата EOS R, закупени след 1.10.2021г.

 

 

 

 

 

НИЕ СМЕ ПОКОЛЕНИЕТО R

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПРОМОЦИОНАЛНИ ПРОДУКТИ

 

 

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

  1. Организатор на промоцията е Canon CEE GmbH, Oberlaaer Straße 233, 1100 Виена, Австрия („Промоутър“).
  2. За да се включи в промоцията, участникът трябва да закупи продукт от промоцията в Република България в рамките на промоционалния период 1.05 - 31.12.2021г. и да подаде валидна онлайн заявка между 31.5.2021 и 15.1.2022.
  3. Продуктите от промоцията са налични до изчерпване на количествата. Canon не носи отговорност в случай, че даден търговец на дребно не достави поръчани промоционални продукти в рамките на периода на промоцията.
  4. Заявки, подадени от фирми или от лица, които закупуват на едро (тоест повече от 6 промоционални продукта в рамките на периода на промоцията, с изключение на случаите, когато съответните продукти влизат в комплекти или пакети), не могат да участват в тази промоция.
  5. Тази промоция не може да се използва във връзка с друга промоция.

Виж пълните условия на промоцията