Вашата количка е празна!
Меню
Код: 13286 SKU: MMAC0011633N

  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
Цена:
899.00
  лв
Няма информация

За по-дълго снимане
Този адаптер за батерии може да побере четири батерии NP-FZ100 от серия Z и осигурява дълго снимане.

Захранване с електричество на фотоапарат, използващ батерии от серия Z или W1
Този адапторен комплект за няколко батерии може да се свързва и да подава електрическа енергия към фотоапарат с батерии NP-FZ100 от серия Z или NP-FW50 от серия W1. Чрез сваляне на капака за батерии от серия Z (фигура [A]) мощностната пластина (фигура [B]) пасва на фотоапарати, използващи батерии от серия W.


Бързо зарежда батерии NP-FZ100

Този адаптер за батерии може бързо да зарежда до четири батерии NP-FZ100 от серия Z2 през адаптер за променлив ток за около 480 минути3. Състоянието на зареждане се указва със светодиод на 3 нива, когато бутонът за проверка "оставаща мощност на батерията" се натисне.

 

Избор на електрозахранване или заряд на батерия

Превключвателят DC OUT/CHARGE, който е поставен в центъра на контролния панел, ви позволява да изберете захранване от батериите или зареждане на батериите.

 

Оборудван с два USB порта за изходна мощност

Селекторът фотоапарат/USB позволява превключване между DC OUT дестинации, за да можете да избирате да подавате електричество към корпуса на фотоапарата или към други електронни устройства, свързани през USB портовете.


Гъвкавост при настройките на различни сцени на заснемане

Този адаптер за батерии осигурява по три винтови гнезда отгоре и отдолу на устройството (общо 6 гнезда), позволявайки гъвкаво закрепване с монтажната пластина и винтове.

 

Превръщане в по-компактен размер

Ако свалите предпазителя за батерии и поставите капачета на портовете за батерии, адаптерът за няколко батерии се превръща в по-малък лесен за пренасяне адаптер за две батерии.

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      899.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      899.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Захранващ адаптер Sony NPA-MQZ1K