Вашата количка е празна!
Меню
Код: 17081

Кратки характеристики:

  • Поддръжка за USB 3.1, с възможност за действителни скорости на пренос до 1000 MB/s
  • UHS-II SD и microSD четец за карти до 300 MB/s
  • До 100W USB PD IN с индикатори за ниво на USB мощност за стабилно и видимо управление на мощността
  • HDMI извод (до 4K)

Кратки характеристики:

  • Поддръжка за USB 3.1, с възможност за действителни скорости на пренос до 1000 MB/s
  • UHS-II SD и microSD четец за карти до 300 MB/s
  • До 100W USB PD IN с индикатори за ниво на USB мощност за стабилно и видимо управление на мощността
  • HDMI извод (до 4K)
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
Цена:
299.00
  лв
Няма информация

Най-бързият UHS-II SD / microSD четец за най-кратки времена за прехвърляне:

Със скорости до 300 MB/s четецът за UHS-II SD и microSD карти на MRW-S3 предлага най-бързия начин за приемане и копиране на висококачествени снимки и видеоклипове, заснети с поддържани от UHS-II камери. В края на дълъг снимачен ден това може да ви спести значително време за архивиране на работата ви и ви дава възможност да преглеждате, редактирате и споделяте изображенията си много по-скоро.

 

Най-бързият USB Hub:

USB концентраторите не са по-бързи от MRW-S3. С поддръжката на USB 3.1 Gen 2 той предлага скорости на пренос до 1000 MB/s2, така че може не просто да използвате UHS-II карти, като серията SF-G, със скорости до 300 MB/s2, но и да използвате и други четци за карти, като XQD и CFexpress. Може също така да се възползвате максимално от високоскоростните USB външни SSD (Solid State Drive) устройства за съхранение за бързи резервни копия.

 

100 W USB захранване за стабилно захранване:

Съвместим с USB PD адаптери за променлив ток до 100 W, MRW-S3 осигурява стабилно и надеждно захранване от вашия съвместим с USB PD адаптер за променлив ток към всички свързани устройства (към USB Type-C™ и USB Standard-A порт). За професионалните фотографи и видеооператори това означава, че те могат да се концентрират върху работния си процес, без да се притесняват от внезапни прекъсвания поради недостатъчно електрозахранване. Препоръчва се USB PD адаптер за променлив ток с 35 W или повече.

 

Отделящ се USB-C към USB-C кабел:

USB концентраторите с постоянно свързан USB-C кабел не само са неудобни за носене, но и мястото, където кабелът се свързва с корпуса, може да се повреди с течение на времето. Затова MRW-S3 има отделящ се USB-C към USB-C кабел, като свежда до минимум износването на кабела и позволява USB концентраторът да заема по-малко място, когато не се използва. Този къс кабел може да се използва и за връзка на обикновено USB 3.1 Gen 2 устройство или като свързващ кабел за USB PD адаптер за променлив ток до 100 W благодарение на вградения eMarker.

 

Индикатори за ниво на USB мощност:

MRW-S3 има индикатори за ниво на мощност както за своите USB-A портове, така и за USB-C портовете, така че преди да свържете своите USB устройства, ще знаете дали има достатъчно енергия за стабилна и надеждна връзка. Ако LED индикаторът е напълно осветен, USB портът е готов на максимално ниво на захранване3. Мигащият светодиод означава, че има достатъчно мощност за традиционните USB устройства4, но не нещо с висока консумация на мощност. Ако светодиодът е изключен, може да свързвате само USB устройства със собствено захранване.

 

HDMI извод с възможност за 4K 30 fps:

Не разполагате с HDMI извод на вашия лаптоп или настолен компютър? Няма проблем. MRW-S3 включва HDMI извод с капацитет до 4K 30 fps5, което ви позволява бързо и лесно да преглеждате и редактирате работата си на телевизор или монитор. А при лаптопи с ограничен брой портове това ви спестява необходимостта да носите допълнителен донгъл и освобождава друг от ценните ви USB-C портове.

 

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      299.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      299.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация