Вашата количка е празна!
Меню
Код: 3303 SKU: MMAC0012401N

  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 24 месеца
Цена:
449.00
  лв
Няма информация

Издигнете звука на видеоклипа си до друго ниво с помощта на безжичния микрофон ME-W1. Улавяйте звука по желания от вас начин в радиус до 50 м.
Безжичният микрофон ME-W1 е съвместим с всеки фотоапарат, който има жак за микрофон, и ще улавя ясен звук директно от източника в продължение на до три поредни часа. Той е идеален за записване на презентации, директни интервюта на улицата и за видеоблогове с професионално качество. Както приемникът, така и предавателят улавят звука, така че можете да се фокусирате само върху обекта или да запишете двупосочен разговор. За да направите стереозапис на музикално изпълнение, трябва само да включите стереомикрофона ME-1 от Nikon във външния жак за микрофон на ME-W1.

Основни функции
- Безжичен микрофон: записвайте ясен звук по желания от вас начин в радиус до 50 м. Този ненасочен/моно-акустичен микрофон осигурява видеоклипове с високо качество на звука и представлява лесният начин за улавяне на ясен звук директно от източника.
- Лесна работа: както приемникът, така и предавателят, извършват комуникация чрез Bluetooth. Получавате до три часа непрекъснат запис само с една батерия AAA.
- Универсален: записвайте звук само от микрофона или от микрофона и приемника. Записвайте двупосочен разговор или съсредоточете цялото си внимание върху звука от обекта.
- Опция за стереозвук: включете стереомикрофона ME-1 от Nikon във външния жак за микрофон на ME-W1, за да правите стереозапис. Наслаждавайте се на свобода на движение и на композиране на видеоклиповете, без това да се отразява на посоките или качеството на звука.
- Голяма съвместимост: Безжичният микрофон ME-W1 работи с всеки фотоапарат, който има жак за микрофон. Можете да използвате различни устройства от други производители чрез специални кабели.
- Защитен: устойчив на вода, издръжлив на удари и на прах, безжичният микрофон ME-W1 е със степен на защита IPX5.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      449.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      449.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Безжичен микрофон Nikon МE-W1