Вашата количка е празна!
Меню
Код: 15132 Арт. № HC-VXF1

Кратки характеристики:

  • 1/2.5" Back-Illuminated MOS сензор
  • 5-Axis HYBRID O.I.S. стабилизация
  • HDR (висок динамичен диапазон) филм
  • 4K видеозапис / 4K фото режим
  • EVF (електронен визьор) ефект като на кино
  • Безжична мулти камера
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

  • 1/2.5" Back-Illuminated MOS сензор
  • 5-Axis HYBRID O.I.S. стабилизация
  • HDR (висок динамичен диапазон) филм
  • 4K видеозапис / 4K фото режим
  • EVF (електронен визьор) ефект като на кино
  • Безжична мулти камера
Пълни характеристики
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 24 месеца
Цена:
1 529.00
  лв
Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

4,12 – 99мм

Резба за филтри

62 мм

Увеличение

24x

Максимална светлосила

f/1.8

Изображение Нагоре
Размер на сензора

1/2.5" CMOS BSI сензор

Разделителна способност

25.9 MP

Видео формати

AVCHD качество

MP4

Съотношение на кадъра (видео)

16:9

Резолюция на видео

4К DCI (4096 x 2160)

Експонация Нагоре
Минимална осветеност

2 lx (режим на сцена при слаба светлина 1/25), 1 lx (нощен режим (цветен)), 0 lx (нощен режим (IR))

Баланс на бялото

Автоматичен/Зададен баланс на бялото/Слънчево/Облачно/На закрито1/На закрито2

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.0"

Визьор

Електронен

Памет и захранване Нагоре
Тип батерия

Li-Ion батерия 1940 mAh

Размер и тегло Нагоре
Размер

69 x 77 x 167 мм

Тегло

450гр.

Други Нагоре
Вграден микрофон

Да

Формат на запис

MPEG-4 AVC/H.264

Запис на аудио

5,1к. съраунд, увеличение, фокусиране и стереомикрофон

Време за запис

Прибл. 45 мин (4K MP4)/Прибл. 55 мин (режим 50p)

Свързаност

Wi-Fi

Интерфейс

USB

Комбинирането на 4K Ultra HD видео запис с 4K изрязване и инструменти за редактиране, Panasonic предлага прост, но мощен инструмент за да даде възможност на потребителите на всички нива за уловяне  висококачествено 4K и Full HD видео. Видеокамерата е оборудвана с разширени функции, включително режим на HDR Movie да запазят информация от светлите и тъмни зони на изображенеието какато и функция за безжична Multi-камера, която ви позволява да добавяте и записвате до две картина-в-картина видое емисии от мобилни устройства, свързани чрез Wi -Fi. Това ви дава възможност за заснемане на множество ъгли и гледни точки едновременно за едно уникално видео изживяване.

Видеокамерата разполага с 1/2.5"(BSI) MOS сензор с 8,57 мегапикселова ефективна резолюция, която е съчетана с процесор на изображение Crystal Engine 4K за 4K UHD видео при 24/30 кадъра в секунда и 1080p видео до 60 кадъра в секунда. Камера е в състояние да извлече снимки директно от вашите 4K видео кадри, използвайки 4K Photo Mode. Той добавя също 4K инструменти за редактиране, които ви позволяват да се извърши във фотоапарата изрязване , мащабиране, проследяване, и стабилизиране на заснетото 4K. Редактирано видео се записва в 1080p резолюция.

Удобният накланящ се визьор е както за ентусиасти, така и за професионалисти. Уловете различни мигове, при всякакви условия и постигнете качествените резултати, към които се стремите. Електронният визьор (EVF) ви позволява лесно заснемане при силна дневна светлина, като същевременно допринася за точното предаване на изображението. Механизмът за плъзгане и накланяне предоставя гъвкавост при заснемане от различни позиции, а окулярът се отделя, за да пасне удобно и на двете очи

Оптически, видеокамерата използва Leica Dicomar обектив, който осигурява 24x оптично мащабиране и 35мм еквивалент фокусно разстояние от 25 мм в широкия край. Интелигентно увеличаване мащабирането което варират до 70x за Full HD и 24x за 4K запис. За да се запази от силни вибрации на изображението и да се сведе до  минимум стабилно снимане от ръка, на HC-VXF1 разполага на Panasonic HYBRID OIS +, който съчетава оптичен и цифров стабилизатор на изображението да се осигури корекция 5-ос, която може да се комбинира с Level Shot функция на Panasonic за производство на по-ясни кадри.

Видеокамера е с вграден Wi-Fi функцията за безжична Multi-камера, заедно с други функции чрез Panasonic App. Тези функции включват контрол дистанционно камера, наблюдение на живо изображение, и качването на файлове директно към сайтове за социални медии. Веднъж свързана към вашия смартфон, можете дори да заснима поточно видео с помощта на Ustream и да споделя моменти и събития, с приятелите и семейството си. Освен това, има и функция за бебе монитор, която ви позволява да използвате вашия смартфон бързо да се провери бебето в другата стая, ако видеокамерата и мобилното устройство са свързани към същата домашна мрежа.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 529.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 529.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация