Вашата количка е празна!
Меню
Код: 17827 SKU: MMCM0003495N Арт. № ILMEFX3.CEC
200 лв. отстъпка при покупка на обективи Sony

200 лв. отстъпка при покупка на обективи Sony

+ 1 година удължена гаранция Sony

+ 1 година удължена гаранция Sony

Кратки характеристики:

  • 10.2 мегапикселов Full Frame сензор (35.8mm x 23.9mm)
  • процесор: BIONZ XR
  • 4К видеоклип (3840 x 2160), 120p, 10-битова дълбочина на цвета
  • 5 осова стабилизация на сензора
  • светлочувствителност: ISO80 - 409600
  • дисплей: 3" странично отварящ се LCD екран
  • свързаност: Wi-Fi, NFC
  • тегло: 715гр.
Пълни характеристики
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 24 месеца
Цена:
9 299.00
  лв

Кратки характеристики:

  • 10.2 мегапикселов Full Frame сензор (35.8mm x 23.9mm)
  • процесор: BIONZ XR
  • 4К видеоклип (3840 x 2160), 120p, 10-битова дълбочина на цвета
  • 5 осова стабилизация на сензора
  • светлочувствителност: ISO80 - 409600
  • дисплей: 3" странично отварящ се LCD екран
  • свързаност: Wi-Fi, NFC
  • тегло: 715гр.
Пълни характеристики
Изображение Нагоре
Размер на сензора

Full frame (36mm x 24mm)

Разделителна способност

Видео формати

XAVC HS/XAVC S-I/XAVC S 4:2:2 10-Bit; 16-bit RAW през HDMI

Процесор

BIONZ XR

Резолюция на видео

XAVC HS/XAVC S-I/XAVC S 4:2:2 10-Bit:

3840 x 2160p at 23.98/25/29.97/50/59.94/120 fps (600 Mb/s)

1920 x 1080p at 23.98/25/29.97/50/59.94/120/240 fps (600 Mb/s)

XAVC S 8-Bit:

1280 x 720p at 23.98/25/29.97/50/59.94 fps

Файлов формат

JPEG

RAW

Индикация "Зебра"

Да

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

ISO80 - 409600

Стабилизация

Сензорна 5 осева

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.0"

Визьор

Не

Памет и захранване Нагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

CFexpress Type A/SD карта(x2), Едновр. Запис, сортиране, автоматично превключване на носител, копиране

SD

Други Нагоре
Чехълче за аксесоари

Да

Вграден ND филтър

Не

Вграден микрофон

Да

Конектор

XLR 3-Pin

Тегло

640 гр. само тяло

715 гр. с включена батерия и карта с памет

Размер

Прибл. 129,7 мм x 77,8 мм x 84,5 мм

Свързаност

Wi-Fi

NFC

Bluetooth

Съвместимост с обективи

Sony FE

Sony E

Интерфейс

USB Type-C (x1, SuperSpeed USB 5 Gbps (USB 3.2) съвместим), мулти/микро USB (x1)

3,5 мм стерео минижак, дръжка на XLR: [ВХОД1][ВХОД2] прикачване XLR/TRS тип с 3 щифта (женски) (x2), избираема линия/микрофон/микрофон +48 V, справка за микрофона -40 до -60 dBu/[ВХОД3] 3,5 мм стерео минижак)

Изход за слушалки 3,5 мм стерео минижак

HDMI HDMI жак (Type-A), YCbCr 4:2:2 10-битов/RGB 8-битов

 

Широк динамичен обхват и творческо изразяване

FX3 предлага над 15 изключителни стъпки от динамичен обхват за условия, вариращи от добре осветени интериори и екстериори по светло до сутрешни и вечерни снимки. Уловете всеки нюанс и прибавете кинематографска свобода в цветовото градиране.

 

Кинематографска точност на цветовете на S-Cinetone™

Цветовете на S-Cinetone, разработени за известния FX9 на Sony, представляват изгледът по подразбиране на FX3 за кинематографско изразяване. Прецизно направени да отговарят на изискванията на днешните създатели на съдържание с богати цветове и естествени тонове на кожата, които съвпадат с фотоапаратите Cinema Line без градиране. 

 

 

 
4K 120 fps с всеки кадър на фокус 

Дори при висока кадрова честота детайлни 4K изображения са уловени благодарение на високопрецизния AF на FX3 и възможностите за високоскоростно изчитане. Бавен и бърз (S&Q) режим ви дава пълен контрол над кадровата честота на снимане за красиви последователности от кадри с до 5x забавен каданс (и 24p запис). 

 

 

 

 
10-битов S-Log3 и HDR запис за плавни градации
Кривата на гамата S-Log3 и S-Gamut3.Cine позволяват заснемане с висококачествено възпроизвеждане на цветовете при широк динамичен обхват и улесняват синхронизирането с кадри от други фотоапарати Cinema Line. Освен това HLG (Hybrid Log-Gamma) HDR профил на изображението позволява директно HDR (HLG) възпроизвеждане на съвместими телевизори без постпродукция. 

 

16-битов RAW HDMI извод
За трудни работни потоци при постпродукция е наличен 16-битов RAW извод3 през HDMI връзка с външни рекордери, докато XAVC HS 4K, XAVC S 4K или XAVC S-I 4K и прокси файловете се записват едновременно на фотоапарата. RAW видео изводът е с резолюция 4264 x 2408 [16:9], превишаваща DCI-4K4.

 

Насладете се на богати детайли и реалистични цветове
FX3 поддържа 4K вътрешен запис, 10-битова дълбочина и 4:2:2 цветово семплиране с All Intra освен Long-GOP компресия. Това позволява да увеличите допълнително вашите цветови степени, като същевременно се запазва естествената градация за свобода при редактирането.   

 

Надежден и точен автофокус

Широкообхватният AF с интелигентно проследяване използва откриване на фазата във фокусната равнина за проследяване на обекти в кадъра5. Бързият хибриден AF осигурява прецизно фокусиране при заснемане с плитка дълбочина на фона и при висока кадрова честота от 120p в 4K (QFHD

 

Подобрен проследяващ AF за постоянен фокус

Функциите за проследяване държат обекта на фокус, за да се концентрирате върху композицията. AF по око в реално време гарантира прецизен фокус върху лицето, докато проследяването в реално време се управлява от разпознаване на обекти на базата на AI на Sony.

 

Плавни преходи и управление на фокуса

FX3 включва скорост за преход на AF в седем настройки за лесно фокусиране и пет настройки за чувствителност на AF при изместване на обект, което позволява на потребителя да персонализира лесното превключване или оставане на фиксирания обект. Изберете обекта, който искате да фокусирате, като докоснете LCD монитора.

 

Прикачваща се XLR дръжка

Дръжка, снабдена с XLR адаптер с два пълноразмерни XLR извода, може да бъде прикрепена към MI приставката на фотоапарата за по-удобна и стабилна работа с фотоапарата в трудни ситуации на заснемане, като например снимки от ниска позиция.

 

Вградена във фотоапарата стабилизация на изображението

Активният режим е вградената 5-осова оптична стабилизация на изображението за по-добра стабилизация за заснемане на видео. За да запази качеството на изображението, жироскопичният сензор измерва трептенето и компенсира оптически. Стабилното видео е възможно дори при заснемане от ръка без стабилизатор при ходене и с 4K резолюция.

 

Стабилизация на изображението и лесно редактиране с Catalyst

Данни за трептенето се записват от жироскопа, позволяващо заснетият на ръка материал да бъде изгладен и стабилизиран при постпродукцията. Като използвате9 Sony Catalyst Browse/Catalyst Prepare можете да балансирате компенсацията на трептенето и изрязването. Catalyst също може да вкара в употреба записаните данни за завъртането.

 

Светлини за излъчване отпред/отзад

Светлините за излъчване отпред и отзад на FX3 показват дали камерата записва във всеки един момент. Те са ясно видими както за оператора, така и за човека, който е пред камерата.

 

Монитор с регулиране и LCD панел

LCD панелът от тип 3.0 (1,44 милиона точки) е с дизайн със странично отваряне за гъвкаво позициониране и видимост, когато фотоапаратът е на стабилизатор. Сензорният панел също осигурява интуитивен контрол на менюто за много настройки.

 

Основни контроли за ефективно соло заснемане

Освен шестте персонализируеми бутони често използваните контроли са достъпни с една ръка, което освобождава другата ви ръка за работа с обектива или балансиране. Използваемостта е подобрена чрез множество дупки за винт на корпуса и дръжката, което е удобно за аксесоари.

 

Непрекъснат 4K/60p запис

FX3 е проектиран с иновативна система за разсейване на топлината за непрекъснат 4K/60p11 запис. Радиатор, структура за въздушния поток и тих охлаждащ вентилатор работят, за да оптимизират охлаждането дори по време на дълги снимачни сесии.

 

XLR адаптер и цифров вход за качествено аудио

Освен удобния вграден микрофон на фотоапарата редица професионални микрофони могат да бъдат свързани външно чрез пълноразмерните XLR конектори на дръжката през цифров аудио интерфейс чрез MI приставка. Три формати на запис могат да бъдат избрани, включително 24-битов 4-канален. Цифров аудио запис също е възможен чрез закрепване на цифров микрофон, като например ECM-B1M, дори когато дръжката не се използва.


Два високоскоростни слота за носители
Проектирани за кинематографията от ново поколение, картите CFexpress Type A поддържат запис с висока побитова скорост. Слотовете са готови за CFexpress Type A, както и за традиционните SDXC UHS-I и UHS-II, а двата идентични слота за носители правят възможен паралелния или архивния запис.

 

Дистанционно управление на фотоапарата и мрежови пренос

Мрежова връзка чрез Wi-Fi® или кабел чрез USB type C конектор осигурява поддръжка за дистанционно управление от смартфони или таблети с NFC с едно докосване или ръчно сдвояване. Дистанционното заснемане може да бъде контролирано от PC с Imaging Edge Desktop™ на Sony или с Imaging Edge Mobile™. А заснетите снимки и видео файлове могат да бъдат прехвърлени посредством високоскоростен FTP.

 

Дистанционен преглед, заснемане и поточно предаване

Достъпно е снимане с кабел и безжично заснемане от компютър или мобилно устройство с инсталиран Imaging Edge Mobile за по-ефективни работни процеси и снимане. Imaging Edge Webcam™ позволява онлайн видео комуникация с високо качество на изображението.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      9 299.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      9 299.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Видеокамера Sony FX3 тяло

Акумулаторна батерия NP-FZ100

Зарядно устройство за батерии BC-QZ1

Захранващ кабел

Дръжка на XLR

Кабел USB-A към USB-C (USB 3.2)

Капачка за тялото на фотоапарата

Капачка на гнездо за аксесоари

Капачка на приставка за дръжка

Комплект приставки за аксесоари