Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 15884

Кратки характеристики:

  • Вградена памет 8GB ( Max. време на запис: 10.30 ч. )
  • Външна памет microSD
  • Формат на запис FLAC, MP3, PCM (WAV)
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • Вградена памет 8GB ( Max. време на запис: 10.30 ч. )
  • Външна памет microSD
  • Формат на запис FLAC, MP3, PCM (WAV)
Пълни характеристики
Вградена памет

Да - 8 GB

Честота на реагиране

11.025 kHz - 96 kHz

Аудио формати

FLAC, MP3, PCM (WAV)

Честотна диаграма

20 Hz - 20 kHz

Тегло

77 гр.

Размер

40.64 x 14.48 x 108.97 мм.

Захранване

AAA

Интерфейс

USB 3.0 А

 

Висококачествен звук.
Малък размер на файла.

LS-P4 е един от малкото в света линейни PCM диктофони, съвместими със запис във FLAC формат (Free Lossless Audio Codec). Достига почти до перфектните 96kHz/24-bit (по-добро качество от това на CD), но с 30% по-малък по размер файл в сравнение с PCM WAV формат.

Вашето устройство.
И Вашите настройки.

Можете да използвате LS-P4 и като Hi-Res музикален плейър за файлове във формат FLAC или за музика във WAV и MP3 формати. Благодарение на еквилайзера в Потребителски режим е много лесно да настроите по свой вкус плейбека. Можете дори да се наслаждавате на парчета, свалени от музикални уеб сайтове с висока резолюция.

Естествен звук.
Гладък запис.

LS-P4 е един от първите линейни РCM диктофони, които предлагат вградена функционалност fade-in/fade-out. С тази функция можете постепенно да увеличавате силата на звука от източника още от първата секунда и да я намалявате към края. Това е ценно при запис на "жива" музика, защото така се получава много естествен преход без излишни вредни странични шумове.

Креативни записи.
Уникални звуци.

Насладете се на лесно наслагване на записи с Вашия LS-P4 диктофон. Прослушвайки оригиналния трак, можете да запишете нов върхи него и така да създадете съвсем нова песен. Например, можете да запишете първо барабаните и отгоре да добавите ритъм и бас, а после и вокал, за да се стигне до финалния микс.

 

 

Вашата перфектна компания.
Тънко и компактно устройство, което можете да носите винаги със себе си: LS-P4 е висококачествено записващо аудио устройство и музикален плейър в едно. Едновременно с това е супер лесен за ползване. Звукът е кристално чист и динамичен.

Изключително компактен.

Носете LS-P4 навсякъде с Вас, за да направите аудио-видео запис с фотоапарата си или да слушате Вашата музика, когато и където пожелаете. Той е 60% по-малък от популярния диктофон Olympus LS-14 и дори е с 45% по-лек от най-продаваните смартфони през 2016г. 

 

 

Видео колекция с LS-P4

Звукът е най-важен

Обърнете специално внимание на аудиозаписа и ще направите блокбастър. Използвайте LS-P4, за да запишете великолепен звук за Вашите видеоклипове. След това остава само да разпънем червения килим за Вас и звездите LS-P4 и OM-D E-M1 Mark II!

Брилянтният видеозапис дължи славата си на великолепния звук (в 51%)

Супер компактен и лек, LS-P4 e задължителен аудио рекордер за всеки видеограф. Дори и в движение можете да записвате Hi-Res звук.

Компактно устройство с изключителни възможности

Толкова малък, че се побира на дланта Ви. И толкова качествен, че отваря за Вас нов свят за креативни звукозаписи. Всеки аудио професионалист ще остане очарован от функците на LS-P4.

Перфектна работа с фотоапарат OM-D

LS-P4 може да бъде закачен към всеки цифров апарат (вкл. OM-D) и така да си гарантирате по-прецизен и чист звукозапис, отколкото, ако разчитате само на вградения микрофон на фотоапарата.

  


 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      399.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      399.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Диктофон Olympus LS-P4

Hotshoe адаптер

3.5 мм. кабел