Вашата количка е празна!
Меню
Код: 13076 SKU: LTAC0002324N

Кратки характеристики:

  • Нови нива на качество на печат
  • Лесна употреба и висока продуктивност
  • Интегриран работен процес за печат: от начало до край

Кратки характеристики:

  • Нови нива на качество на печат
  • Лесна употреба и висока продуктивност
  • Интегриран работен процес за печат: от начало до край
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 24 месеца
Цена:
2 449.00
  лв
Няма информация

Дайте живот на изображенията с удивителния настолен A2 принтер

Печатайте със зашеметяващо качество с настолния A2 принтер imagePROGRAF PRO-1000, който предлага висококачествени цветове и детайлност. Усъвършенствана система с 12 мастила дава живот на снимките ви.

 

Магията на мастилото върху хартия
Вижте видеото по-долу, за да откриете поразителните способности на imagePROGRAF PRO-1000. Топ фотографът и изследовател на Canon Клайв Бут обяснява как красивите и въздействащи разпечатки са дали живот на неговите фотографии. Много просто, както Клайв Бут казва, "има магия в мастилото върху хартия."

 

Изключителни резултати при печат
Постигнете изключителни резултати, като издигнете своите изображения до още по-високо ниво. Съхранявайки качеството и точността на снимките, вашите превъзходни разпечатки ще впечатлят клиентите ви и ще ви вдъхнат увереност да показвате и популяризирате своята работа.

 

Невероятен печат до формат A2
Насладете се на възможността да отпечатвате невероятни изображения без бели полета до формат A2 с невероятно качество. Възползвайте се от нашите високи скорости на печат и прецизни цветове: с разнообразни типове печатни носители – гланцова, матирана, художествена хартия и канаваца, с които гарантирано ще постигнете желания изглед и атмосфера.

 

Повече детайли и цвят
С новата система LUCIA PRO с 12 мастила вашите изображения ще бъдат достоверно пресъздадени при печат. Новоразработен микрокапсулиран материал за мастилото LUCIA PRO постига по-висококачествени цветове с по-широка цветова гама и повече детайли. Широкият динамичен диапазон на цветовете и детайлността в тъмните зони позволяват пресъздаване на всички детайли в снимките ви – от формат 4x6" до A2.

 

 

Подобрено отразяване на светлината, намалено бронзиране
Технологията за мастило Chroma Optimizer на Canon спомага за постигането на равномерна гланцираност при печат върху гланцирана хартия. Чрез полагане на мастило Chroma Optimizer върху отпечатаното изображение се регулира отразяването на светлината от повърхността на хартията, за да се осигури пресъздаване на естествени цветове в крайната разпечатка. Така се отпечатват изображения с наситено черно и се предотвратява нежеланото бронзиране на разпечатките.

 

 

Превъзходни черно-бели снимки
Можете да създавате фантастични черно-бели снимки с неутрални тонове благодарение на четирите специализирани монохромни мастила на системата LUCIA PRO – фоточерно, матово черно, сиво и фотосиво.

 

Професионална и функционална конструкция
Принтерът imagePROGRAF PRO-1000 наследява декоративната червена линия на фотоапаратите EOS – символ на изключително качество. С професионалната си и функционална конструкция този настолен модел със сигурност ще вдъхнови както професионалистите, така и любителите фотографи. Здравото шаси гарантира прецизно изстрелване на капките мастило, а допълнителната тава за ръчно подаване ви позволява да работите с по-дебели хартии.

 

Повишена ефикасност за печат с голям обем
80 ml патрони за мастило с голям капацитет намаляват необходимостта от честа смяна на мастилата, а лесен за смяна патрон за поддръжка повишава ефикасността за потребители, печатащи в големи обеми. Всичките 12 мастила лесно се зареждат от предната страна на принтера и са поместени зад падащ капак.

 

Спестете мастило и време
Дюзи само за матово черно и фоточерно предотвратяват похабяването на мастило и време, когато се използва смяна в зависимост от използвания печатен носител.

 

Интегриран работен процес – от начало до край
Работен процес на печат с изследователя на Canon Клайв Бут

 

Гъвкави настройки и управление на цветовете
Плъгинът Print Studio Pro на Canon има нов потребителски интерфейс, който улеснява задаването на настройки за принтера, хартията, оформлението и цветовете за създаване на разпечатки с най-добро качество. Можете да запаметите предпочитани настройки, които са ви удобни, и да се връщате към тях многократно. Управлението на цветовете е по-лесно от всякога – само с едно поле за избор на ICC профил, цел на цветовото съответствие (Render Intent) и съвсем нова функция за софтуерна симулация на разпечатката.

 

Актуализиран плъгин Print Studio Pro
Плъгинът Print Studio Pro е перфектната връзка между вашите снимки и крайната разпечатка в работния процес. Новата функция "Контрастно пресъздаване" на добавката осигурява изображения с висока детайлност да бъдат отпечатани с невероятна рязкост и яснота.

 
 

Повишена използваемост в работния процес
Повишете своята продуктивност и ефикасност с безжична и облачна свързаност. Просто изтеглете приложението Canon PRINT в своето устройство с iOS или Android или отпечатвайте чрез Wi-Fi връзката на компютъра или лаптопа си. Със съвместими с PictBridge фотоапарати можете дори да отпечатвате директно чрез Wi-Fi.

 

Работен процес "Кристално качество" на Canon
imagePROGRAF PRO-1000 позволява на потребителите на фотоапарати Canon EOS да печатат своите снимки уверено, използвайки специализиран софтуер за снимки и печат – Digital Photo Professional и плъгина Print Studio Pro. Този уникален работен процес на Canon позволява на потребителите да редактират и печатат своите снимки, заснети с фотоапарати EOS, запазвайки оригиналните детайли и яснота от момента на заснемането.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      2 449.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      2 449.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Принтер Canon imagePROGRAF PRO-1000