Вашата количка е празна!
Меню
Код: 13453 SKU: MMCM0003209N

Този обектив не поддържа DSLR фотоапарати: D4, D3, D2, D1, D800, D700, D300, D200, D100, D90, D80, D70, D60, D50, D40, D7000, D5100, D5000, D3200, D3100 ,D3000 или филмови SLR фотоапарати.

Когато се използва с D5, D750, D610, D600, D5500, D5300 или D3300, се уверете, че фърмуерът на фотоапарата е актуализиран с последната версия.

Кратки характеристики:

  • фокусно разстояние: 70 - 300mm
  • светлосила: f/4.5 - 5.6
  • оптична схема: 18 елемента в 14 групи
  • брой ламели: 9 заоблени
  • минимално предметно разстояние: 1.2м.
  • зрителен ъгъл: 34° 20' - 8° 10'
  • резба за филтри: 67мм.
  • размери: 80.5 x 146мм.
  • тегло: 680гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

  • фокусно разстояние: 70 - 300mm
  • светлосила: f/4.5 - 5.6
  • оптична схема: 18 елемента в 14 групи
  • брой ламели: 9 заоблени
  • минимално предметно разстояние: 1.2м.
  • зрителен ъгъл: 34° 20' - 8° 10'
  • резба за филтри: 67мм.
  • размери: 80.5 x 146мм.
  • тегло: 680гр.
Пълни характеристики
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 24 месеца
Цена:
1 199.00
  лв
Тип обектив Нагоре
Характеристики

Подходящи за видео

Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

70-300 при 35mm (1.0x)

Оптична схема

18 елемента в 14 групи (включително 1 елемент от ED стъкло)

Ламели на диафрагмата

9 броя (заоблен отвор на диафрагмата)

Максимална светлосила

f/4.5-5.6

Минимална светлосила

f/32-40

Зрителен ъгъл

34°20' – 8°10' (22°50' – 5°20' при фотоапарат с формат DX)

Минимално предметно разстояние

1,2 м (3,94 фута) от фокусната равнина при всички позиции на увеличението на обектива

Увеличение

0,25-кратен

Автофокусен мотор

Да /AF-P

Стабилизация

Оптична + Режим SPORT VR

Резба за филтри

67 мм

Покритие на сензора

35mm ( Full frame )

Други Нагоре
Байонет

Nikon F

Цвят

Черен

Размер

Приблиз. 80,5 x 146 мм

Тегло

680 g

Направете крачка пред останалите с най-новия модел на този телефото вариообектив с пълен размер на кадъра. По-бързото АФ плюс режима SPORT VR фокусират действието, без да правят компромис с остротата. С по-леката, устойчива на атмосферни условия конструкция можете да пътувате навсякъде.

 
Спорт. Дива природа. Пътуване. От изражението на победител до птици по време на полет, този бързофокусиращ дълъг обектив FX заснема изключителни неподвижни изображения и филми. Диапазонът на фокусно разстояние от 70 – 300 мм (105 – 450 мм, когато се използва с SLR фотоапарат с формат DX на Nikon) лесно ви пренася в центъра на действието. Минималното фокусно разстояние от 1,2 м в целия диапазон на увеличение и 0,25-кратният максимален коефициент на репродукция ви позволяват да се приближите и да запълните кадъра. А системата за вътрешно фокусиране (IF) означава, че предният обектив не се върти при фокусиране, което е удобно, ако използвате филтър.
 
 
 
Ултрабързо и ултратихо автоматично фокусиране
Фокусирайте обектите по-бързо и по-тихо. Заснемайте видео клипове практически безшумно.
Обективите AF-P NIKKOR са оборудвани със стъпков двигател на Nikon за безшумно незабавно автоматично фокусиране. При снимане на видео клип двигателят позволява плавно преместване на фокуса от обект на обект. Вече можете да снимате видео клипове, чието качество не е влошено от звука от фокусирането на обектива.
 
 
Усъвършенствано намаляване на вибрациите (VR) и SPORT VR
Снимайте от ръка, без да се притеснявате за ефектите от заклащането на фотоапарата. Надеждно проследявайте бързодвижещи се обекти със SPORT VR – дори ако се движат хаотично.
В сравнение с предишния модел на този обектив с пълен размер на кадъра системата за намаляване на вибрациите (VR) вече е по-бърза, по-тиха и по-ефективна. VR ви позволява да снимате със скорости на затвора до 4,5 стопа по-бавни, отколкото е възможно иначе¹. Освен това се активира в мига, в който натиснете затвора наполовина. Този обектив разполага също и със SPORT VR, заимстван от професионалните обективи на Nikon. Режим SPORT VR осигурява по-стабилно изображение във визьора, което е полезно при снимане на действия с изключително много динамика или при панорамиране.
 
 
Пътувайте, където желаете: устойчива на атмосферни условия конструкция

Следвайте действието, без да се притеснявате за обектива. Всяка подвижна част на цилиндъра на обектива е херметично уплътнена, за да защитава от прах и водни капки.
Устойчивият на атмосферни влияния дизайн осигурява надеждно снимане в трудни климатични условия. Леката конструкция осигурява по-удобно снимане от ръка и лесно пренасяне. С тегло едва 680 г този обектив с формат FX е чудесен спътник при пътуване. Освен това е идеален втори обектив за случаите, когато може да ви е необходим малко по-голям обхват.

 

 

Яркост от край до край

Високата разделителна способност на този обектив с пълен размер на кадъра гарантира ясни изображения с висока разделителна способност в целия диапазон на увеличение, дори при снимане с максимално отворена диафрагма.
Стъклото с изключително ниска дисперсия (ED) противодейства на хроматичната аберация за получаване на изображения с ярки цветове и отлично предаден контраст от единия до другия край на кадъра. Заоблената диафрагма с девет пластини позволява да се постигне равномерно, естествено боке.
 
 
Отлична управляемост

 

Разработен така, че да е съвместим с бързите D-SLR фотоапарати на Nikon, този обектив реагира пъргаво и точно. Електромагнитната диафрагма гарантира прецизни експозиции при високи кадрови честоти.

Превключвателите на режимите на фокусиране A/M (автоматично фокусиране с приоритет на автоматичното фокусиране) и M/A (автоматично фокусиране с приоритет на ръчното фокусиране), заимствани от професионалните обективи на Nikon, позволяват управление на приоритета на ръчното фокусиране само чрез завъртане на пръстена за фокусиране. Предпочитана опция от спортните фотографи, режимът M/A позволява превключване практически без никакво закъснение. Режимът на фокусиране A/M е по-слабо чувствителен, за да се предотврати неволното превключване към ръчен режим. Пръстенът за фокусиране и пръстенът за увеличението на обектива имат гофрирано гумено покритие, което осигурява здрав захват за плавен контрол.
За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 199.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 199.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Калъф за обектив CL-1022

Сенник за обектива HB-82

Задна капачка за обектив LC-67

Предна капачка за обектив LF-4