Вашата количка е празна!
Меню
Код: 14230

Кратки характеристики:

  • фокусно разстояние: 180-400mm
  • светлосила: f/4
  • оптична схема: 27 елемента в 19 групи
  • брой ламели: 9 заоблени 
  • минимално предметно разстояние: 2м.
  • зрителен ъгъл: 9°50' - 4°30'
  • размери: 128 x 362,50мм.
  • тегло: 3500гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

  • фокусно разстояние: 180-400mm
  • светлосила: f/4
  • оптична схема: 27 елемента в 19 групи
  • брой ламели: 9 заоблени 
  • минимално предметно разстояние: 2м.
  • зрителен ъгъл: 9°50' - 4°30'
  • размери: 128 x 362,50мм.
  • тегло: 3500гр.
Пълни характеристики
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 24 месеца
Цена:
20 999.00
  лв
Тип обектив Нагоре
Характеристики

Със стабилизация

Варио / Твърди

Варио обективи

Според фокусното разстояние

Супер телеобективи - варио

Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

180-400mm при 35mm (1.0x), 270-600mm при APS-C (1.5x)

Оптична схема

27 елемента в 19 групи (включително 8 елемента от ED стъкло, 1 елемент от флуорит и елементи на обектива с нанокристално покритие) и 1 елемент от защитно стъкло (с флуорно покритие); вграденият телеконвертор има 8 елемента в 5 групи

Ламели на диафрагмата

заоблени

Максимална светлосила

f/4

Минимална светлосила

f/32

Зрителен ъгъл

D-SLR фотоапарати с формат FX на Nikon, без вграден телеконвертор: от 13°40' до 6°10', D-SLR фотоапарати с формат FX на Nikon, с вграден телеконвертор: от 9°50' до 4°30', D-SLR фотоапарати с формат DX на Nikon, без вграден телеконвертор: от 9° до 4°, D-SL

Минимално предметно разстояние

2м.

Увеличение

0.25x

Автофокусен мотор

Да

Стабилизация

Оптична VR

Покритие на сензора

35mm ( Full frame )

Други Нагоре
Байонет

Nikon F

Цвят

Черен

Размер

128 x 362.5мм

Тегло

3500гр.

Други Нагоре
Варио фокусно разстояние

180-400mm

Разширете обхвата си, без да правите компромис с остротата, независимо дали снимате на стадиона, или в планината. С вградения телеконвертор с 1,4-кратно увеличение този вариообектив с телефото увеличение не просто увеличава диапазона ви на фокусно разстояние. Той увеличава възможностите ви.

 

Когато не се спирате пред нищо, за да направите най-добрите снимки, искате обектив, който да прави същото. Спечелете допълнително до 160 мм обхват в момента, в който се случва действието.
Винаги ясен. Винаги стабилен. Можете да разширите 180 – 400-милиметровия обхват на фокусно разстояние (f/4) до 560 мм (f/5,6), без да променяте позицията на ръцете си върху фотоапарата. Масивен, удобно разположен лост ви позволява да активирате телеконвертора само с пръст, така че да можете да не отмествате погледа си от визьора, когато е нужно. Най-близкото разстояние на фокусиране е 2 м в диапазона на фокусно разстояние.
 
Възползвайте се острота от край до край и минимално отслабване на светлината в целия диапазон на увеличение дори когато снимате с максимално отворена диафрагма.
Изключителната разделителна способност на този обектив гарантира резултати с постоянно високо качество. Елементът от флуорит позволява високи скорости на предаване с минимална хроматична аберация. Осемте елемента от стъкло с изключително ниска дисперсия (ED) осигуряват изображения с ярки цветове и отлично предаден контраст от единия до другия край на кадъра. А противоотразяващото нанокристално покритие на Nikon гарантира ясни изображения с минимални отблясъци и фантоми дори в ситуации с контражур.
 
Технологията на Nikon за намаляване на вибрациите (VR) ви осигурява предимство от четири стопа дори при активиран телеконвертор. Режимът SPORT VR надеждно проследява бързодвижещи се обекти.
Снимайте, без да се притеснявате за ефектите от заклащането на фотоапарата. Технологията VR се активира в момента на натискане на спусъка наполовина и дава възможност за до четири стопа по-ниски скорости на затвора, отколкото е възможно иначе. Режим SPORT VR осигурява по-стабилно изображение във визьора, което е полезно при снимане на действия с изключително много динамика или при панорамиране.
 
Този обектив реагира бързо и точно на промените в автоматичното фокусиране. Електромагнитната диафрагма гарантира прецизни експозиции при високи кадрови честоти.
Усъвършенстваното проследяване на АФ не изостава от бързодвижещи се обекти дори ако се местят хаотично, с произволна скорост или се приближават бързо към фотоапарата. Способността за улавяне на обектите е отлична дори в периферните зони на кадъра. Електромагнитната диафрагма осигурява бърз автоматичен контрол на експозицията и максимална точност.
 
Когато работите до последния момент или снимате дълги часове, известната ергономичност на Nikon може да бъде от огромно значение.
Обичайните позиции на пръстена за увеличението на обектива и пръстена за фокусиране са разменени за по-балансирано управление. С пръстен за увеличението на обектива, разположен към предната част на цилиндъра, точно под ръката ви, е по-лесно да поддържате стабилна поза при увеличение. Пръстенът за увеличението на обектива и пръстенът за фокусиране имат гофрирано покритие, което осигурява здрав захват за плавен контрол. Уплътнителният пръстен за статив включва лагери за плавно превключване между хоризонтална и вертикална ориентация. А интегрираната опора за статив е обърната към предната част на обектива за оптимален баланс и по-удобно пренасяне, когато обективът е поставен на статив.
 
Този изцяло херметизиран обектив е отличен за суровите условия сред природата – от ски пистата до предпочитаните места за риболов на кафявата мечка.
Всяка подвижна част на цилиндъра на обектива е херметично уплътнена, за да защитава от прах и водни капки. Флуорното покритие активно отблъсква водата, праха и замърсяванията, без да влошава качеството на изображението. Елементът от флуорит позволява теглото на обектива да остане ниско. И тъй като навън ще ви се налага да сменяте обектива значително по-рядко, сензорът за изображения на вашия D-SLR на Nikon ще бъде изложен на климатичните условия много по-малко. 
 
 
За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      20 999.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      20 999.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Обектив Nikon AF-S Nikkor 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

Предна капачка Nikon LC-K103

Задна капачка Nikon LF-4

Сенник Nikon HK-41

Калъф Nikon CL-L2