Вашата количка е празна!
Меню
Код: 12570

Кратки характеристики:

  • Три елемента с изключително ниска дисперсия
  • Две асферични елемента
  • Нанокристално покритие
  • Максимален Tilt: +/- 7.5 °
  • Максимален Shift: +/- 12 mm
  • Електромагнитен механизъм на диафрагмата
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

  • Три елемента с изключително ниска дисперсия
  • Две асферични елемента
  • Нанокристално покритие
  • Максимален Tilt: +/- 7.5 °
  • Максимален Shift: +/- 12 mm
  • Електромагнитен механизъм на диафрагмата
Пълни характеристики
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 24 месеца
Цена:
6 799.00
  лв
Тип обектив Нагоре
Варио / Твърди

Твърди обективи

Според фокусното разстояние

Нормални обективи

Оптика Нагоре
Оптична схема

17 елемента в 13 групи (включително 3 елемента от ED стъкло, 2 асферични лещи и елементи на обектива с нанокристално или флуорно покритие)

Ламели на диафрагмата

9 броя заоблен отвор на диафрагмата

Максимална светлосила

f/4

Минимална светлосила

f/32

Зрителен ъгъл

97° (73° при фотоапарат с формат DX)

Минимално предметно разстояние

0.25 м

Стабилизация

Не

Резба за филтри

Не

Покритие на сензора

35mm ( Full frame )

Други Нагоре
Байонет

Nikon F

Цвят

Черен

Тегло

885 гр.

Други Нагоре
Серия на обективите

Nikon E (FX)

Фиксирано фокусно разстояние

19mm

Със специално приложение

С контрол над перспективата (Tilt-shift/PC)

Пригответе се за по-високо ниво на контрол с обектива PC NIKKOR 19mm f/4E ED с контрол на перспективата. Като първия обектив PC-NIKKOR, който използва два механизма на завъртане за PC, този обектив предлага по-високо ниво на гъвкавост. Идеален за снимане на архитектура, изящно изкуство и пейзажи, той е създаден за фотографи, които имат тънък усет за пространство.

Накланянето и преместването могат да се задействат поотделно и в комбинация, повтаряйки до голяма степен движенията на фотоапарат с широкоформатен изглед. Ултраширокият зрителен ъгъл ви позволява да представите действителните пропорции на сцената или да заснемете по-голяма част от сградата и по-малко от предния план. Оптичната конструкция гарантира изключително качество на изображението в целия кадър.

Поемете контрола с 19-милиметров ултраширокоъгълен обектив PC NIKKOR с контрол на перспективата. Предлагайки мощна комбинация от ъгъл и качество на изображението, този обектив с формат FX за ръчно фокусиране с контрол на перспективата позволява изключителна свобода на композиране. Уникалните му възможности за накланяне, преместване и завъртане на две нива ви предоставят обширен контрол върху фокусната равнина на обектива. Чрез лесното му преместване се създават изображения, които не са засегнати от конвергенция. А чрез накланянето му се създават пейзажи, които са ясни от предния план до фона, без необходимост от затваряне на диафрагмата. 19-милиметровият зрителен ъгъл е идеален за големи сгради и пространства (когато е монтиран към цифров SLR с формат DX, зрителният ъгъл е еквивалентен на този при обектив с фокусно разстояние 28,5 мм при формат FX/35 мм).

Висока прецизност, легендарното качество на NIKKOR. Както всички обективи NIKKOR, PC NIKKOR 19mm f/4E ED създава изображения с изключителна чистота и острота. Благодарение на уникалната му оптична конструкция изкривяването, което е често срещано при широкоъгълните обективи, се минимизира дори при ръбовете на кадъра. Двете асферични лещи до голяма степен намаляват комата и другите типове аберация. Трите елемента от стъкло с изключително ниска дисперсия ограничават до минимум аксиалната хроматична аберация. Нанокристалното покритие на Nikon практически премахва фантомите и отблясъците в целия кадър дори при ситуации с контражур.

Завъртане на две нива за PC: снимане от идеалната изходна позиция. Двата механизма на завъртане за PC улесняват заснемането на изображения, които идеално отразяват виждането ви. Можете да въртите обектива около собствената му ос и да регулирате посоката на накланяне и преместване поотделно. Накланянето може да се извършва успоредно или перпендикулярно на преместването, което е полезно, когато искате да избегнете трапецовидното изкривяване в изображения на архитектурни сгради, без да се налага изрязване при последващо редактиране. Целият обектив може да се завърта до 90° в която и да е посока с фиксирани позиции на 30° и 60°. При завъртане с накланяне спрямо преместване обективът може да се завърта до 90º с фиксирана позиция на 45°. Можете също така да заключите обектива на „0“ и да го използвате като 19-милиметров обектив с ръчно фокусиране.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      6 799.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      6 799.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Задна капачка на обектива LF-4

плъзгаща се предна капачка на обектива LC-K101

калъф за обектив CL-1120