Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 16080

Кратки характеристики:

  • товаримост: 4кг.
  • височина: 5.5см
  • тегло: 0.59кг.

 

5 годишна гаранция след регистрация в сайта на производителя!

Пълни характеристики

Кратко описание:

  • товаримост: 4кг.
  • височина: 5.5см
  • тегло: 0.59кг.

 

5 годишна гаранция след регистрация в сайта на производителя!

Пълни характеристики
Характеристики Нагоре
Товароносимост

4кг.

Плочка

Arca-Swiss

Допълнителни възможности

Нивелир

Височина

5.5см.

Материал

Алуминий

Магнезий

Тегло

0.59кг.

Двупозиционната(pan & tilt) флуидна глава на Gitzo осигурява най-високо удобство и прецизност при снимане и наблюдаване на птици. Подходяща за средно дълги наблюдателни тръби или фотокамери с телебокетив до 200mm. Оглеждането на птици изисква помощно оборудване със специфични особености, но почти всички глави които се ползват са фото или видеоглави и са големи и тежки.
Уникалното на нашата глава е, че тя е проектирана специално за снимащите/наблюдаващите дивата природа.

Gitzo 2 Way Fluid Head е изключително компактна глава с ергономичен дизайн. Безцветните повърхности предлагат добър камуфлаж, който е особено важен за употреба в дивата природа. Главата предлага и изчерпателен набор от технически характеристики, съчетани с изключителна производителност и компактност.

Основните нововъведения на тази глава са капсулите с течност и точния вътрешен механизъм. Резултатът е нестандартна глава, перфектно прилепнала към стативите Carbon Fiber Gitzo и изключителна комбинация от производителност и преносимост, предназначени за ултра-стабилно и точно заснемане. Gitzo 2 Way Fluid Head има твърдо и леко магнезиево тяло, тежи по-малко от 0,6 кг и може спокойно да поддържа полезен товар до 4 кг. Това е перфектната глава за изнасяне на открито, без да се налага да избирате между висока производителност и преносимост.

Освен изключително лекото движение, предлагано от висококачественото си инженерство и монтаж, 2 Way Fluid Head разполага с дълга гумирана плочка, съвместима с Arca-Swiss, и сложна, регулируема и изключително точна система за противотежест, която позволява на фотографското оборудване да бъде перфектно балансирано и поддържано лесно и здраво за заснемане на най-острите снимки.

Новата 2-степенна флуидна глава от Gitzo прави лесна работа заснемането на движещи се обекти с несравнима прецизност, тъй като нейните флуидни капсули гарантират гладки, широки движения без прилепване по време на наблюдение и стрелба дори при широк температурен диапазон. Освен това, превключването от заснемането на снимки към заснемането на видеоклипове е невероятно бързо и лесно с видео конфигурирането на Gitzo 2 Way Fluid Head, с бърза настройка през интегрирания pan bar.
Подходяща за работа при ниски температури до -30 градуса.

Двупосочният Fluid Head е проектиран с уважение към невероятно елегантния и чист стил на Gitzo, който представлява стандарта на индустрията за отлични постижения.

Произведено в Италия!

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      549.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      549.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Флуидна видеоглава Gitzo GHF2W

Плочка

Дръжка