Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 17155

Кратки характеристики:

 
  • Диаметър на резбата 58мм
  • Водоотблъскващо покритие
  • Антиотражателно покритие
Пълни характеристики

Кратко описание:

 
  • Диаметър на резбата 58мм
  • Водоотблъскващо покритие
  • Антиотражателно покритие
Пълни характеристики
Характеристики
Резба

58 мм

Многослойно просветление

Да

Конструкция

Алуминий

Новият UX UV филтър е с добавено водоотблъскващо покритие и е редизайн на HMC UV (C) филтър. UX UC филтърът е с напълно нов концептуален дизайн продукт, насочен към потребителите на базовия клас и осигурява високи стандарти за качество и съвременни функции.

„UX“ в името на серията означава „User eXperience“, тъй като показва всички преживявания, които потребителите ще придобият чрез използването на тези филтри. Именувайки тази серия UX Hoya се стреми да предложи на потребителите по-добро индивидуално преживяване чрез всички дейности свързани с фотографията.

Макар и да не се виждат с невъоръжени очи, UV лъчите могат да повлияят на изображението при снимане в места като морска или планинска среда, което води до замъглени контури или избледнели и белезникави изображения.

UV филтрите могат да потиснат UV спектъра, съдържащ се на дневна светлина, което главно причинява лоши ефекти върху изображенията. Този филтър може да се използва както с филмови, така и с цифрови камери и осигурява по-ярки изображения. Освен това този филтър служи като ежедневна защита на лещите.

Анти-отражателното покритие предотвратява нежелани отражения и повишава пропускливостта на светлината.

Водоотблъскващо покритие е добавено към антиотражателното покритие. Това покритие отблъсква капки вода и улеснява почистването на филтърната повърхност от замърсявания или пръстови отпечатъци.


Тънката рамка гарантира липса на винетиране дори и за широкоъгълни обективи.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Няма информация