Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 9050
Размери

2.72 х 11 м

Цвят

Сив (Smoke Grey)

Материал

Хартия

Широчина

2.72 м

Сгъваем фон

Не

Creativity Backgrounds е сред най-големите производители на фотографски декори и фонове във Великобритания и Европа.

 

Сега може да закупите висококачествените хартиени фонове, специално проектирани за фотографско и видео студио на нови, по-ниски и конкурентни цени. Бъдете креативни с избор от над 50 цвята.

 

Фотографските декори на Creativity са произведени по строги правила, за да се гарантира точни, последователни, ярки цветове с истинска неотразяваща повърхност, което е от значение за високото качество на вашата видео или фотографска продукция. Основа за отличният резултат е използването на най-добрата американска хартия, която гарантира еднаквост на фоновете във времето.

 

Creativity Backgrounds предлага богата гама от над 50 цвята фонове ,измежду които най-търсени са цветовете Storm Grey, Arctic White, Black, Chromagreen, както и Chromablue. Новост в гамата е уникалният Ultra Black фон за фотография с 20% по-наситено черно, който ще задоволи претенциите и на най-взискателните фотографи.

 

Фотографските фонове Creativity са идеални за голямо разнообразие от творчески приложения, включително модна фотография, семеен портрет, продуктова фотография, портретна фотография, рекламна фотография, сватбена фотография, маркетингова фотография, снимане на брошури, изложбена и индустриална фотография, видео конференции, както и за учебни цели.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
Минимален размер на кредита е 150.00 лв

Хартиен фон Creativity Backgrounds Smoke Grey 2.72 x 11 м