Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 14398

Кратки характеристики:

  • Размер 190x165 mm
  • Цвят Графит
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • Размер 190x165 mm
  • Цвят Графит
Пълни характеристики
Характеристики
Достъп

Предно отваряне

Опции за пренасяне

Дръжка

Ремък за през рамо

Подходяща за

Огледално рефлексни фотоапарати

Видео камери

Характеристики

За през рамо

С отделение за лаптоп

С дъждобран

Вътрешни размери

130х90 mm

Външни размери

190x165 mm

Tenba DNA 8 е универсална фоточанта тип Messenger в която се събира безогледална камера плюс 2-3 обектива. Вътрешната част е добре подплатена с подвижни разделители и освен камерата и обективите, събира и 8 инчов таблет. Фотовложката може да се извади и чантата да се използва на 100% за лични вещи.
Скосения капак предпазва от атмосферни влияния и се затваря чрез магнитни катарами(с предпазен механизъм срещу нежелано отваряне) отвън и с т.нар. "безшумно велкро" отвътре, което позволява безшумното отваряне. Просто издърпвате капака надолу и след това навън.Под капака се намират и няколко предни джоба за допълнителни аксесоари и/или лични вещи. Налични са и странични мрежести джобове, а в самия капак има два джоба с ципове(YKK). Наличен е и допълнителен ремък с който чантата се застопорява и стои на гърба ви докато карате колело.
Чантата е произведена от висококачествени материали( 600 Denier helix с външна обработка за отблъскване на вода). Вътрешността е от ripstop найлон и трикотаж. Може да се носи на рамо с включената презрамка(с широчина 3,8cm) или в ръка за горната дръжка. Наличен е и двучицев дъждобран(с тъмна страна за дъжд и светла за слънце).

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      169.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      169.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Няма информация