Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 10670

Кратко описание:

  • 20.1 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
  • обектив: 25-200mm (35mm екв.) f/3.7-6.6
  • 8 x оптичен зуум
  • файлов формат: JPEG
  • HD видеоклип (1280 х 720)
  • светлочувствителност: ISO 80-1600 (разширен до 3200)
  • скорост на затвора: 1сек. - 1/1500сек.
  • дисплей: 2.7", 230 000 точки, TFT LCD 
  • тегло: 119гр.
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • 20.1 мегапикселов 1/2.3" CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
  • обектив: 25-200mm (35mm екв.) f/3.7-6.6
  • 8 x оптичен зуум
  • файлов формат: JPEG
  • HD видеоклип (1280 х 720)
  • светлочувствителност: ISO 80-1600 (разширен до 3200)
  • скорост на затвора: 1сек. - 1/1500сек.
  • дисплей: 2.7", 230 000 точки, TFT LCD 
  • тегло: 119гр.
Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

25–200 mm

Резба за филтри

Не

Оптична схема

8 елемента в 7 групи

Увеличение

Оптично: 8x

Максимална светлосила

- От f/3,7 до 6,6

Изображение Нагоре
Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm)

Разделителна способност

20 MP (5152 x 3864)

Видеоклип

Да

Видео формати

AVI

Резолюция на видео

HD (1280 x 720)

Файлов формат

JPEG

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

ISO 80-1600 , ISO 3200 (налична при използване на автоматичен режим)

Скорост на затвора

1/1500 до 1 сек; 4 сек (сценичен режим „Фойерверки“)

Режими на измерване

Матричен

Централно-осреднен

Точков

Стабилизация

Да , VR

Светкавица Нагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Водещо число

2.80 m (при Auto ISO)

Режими на светкавицата

Автоматично

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

2.7"

Визьор

Не

Памет и захранване Нагоре
Вградена памет

Да , 19MB

Слот за памет

SD , SDHC, SDXC

Тип батерия

Li-Ion батерия EN-EL19

Размер и тегло Нагоре
Размер

95,9 x 58,0 x 20,1 мм

Тегло

119 гр.

Други Нагоре
Цвят

Сив

Вграден микрофон

Да

Минимално предметно разстояние

2 см.

Свързаност

Wi-Fi

Интерфейс

USB 2.0

Правете превъзходни снимки в движение с тънкия и стилен COOLPIX A300.

Той е достатъчно малък и лек, за да се побере в джоба или чантата, така че винаги да сте готови да снимате в близък план приятелите и семейството си с вариообектива NIKKOR с 8-кратно оптично увеличение, което може да се разширява до 16-кратно Dynamic Fine Zoom¹, и да поддържа връзка със смарт устройството ви с помощта на SnapBridge.

20,1-мегапикселовият сензор за изображения гарантира изображения с висока разделителна способност, а функцията за високоефективно намаляване на вибрациите (VR) минимизира заклащането на фотоапарата, като ви гарантира, че ще правите само ясни снимки или плавни HD филми. Използвайте режима „Интелигентен портрет“, за да снимате идеални портрети, и „Автоматичен селектор на сцена“ за автоматично оптимизиране на настройките на фотоапарата.

Заснемайте света около вас със стил с помощта на COOLPIX A300.

 

ЕЛЕГАНТНО И КОМПАКТНО ТЯЛО

Тънкият дизайн придава елегантност, а с дебелина от 20,1 мм и тегло от 119 г за вас ще бъде удоволствие да носите компактно тяло на фотоапарата в джоба или ръчната си чанта навсякъде и по всяко време. Предлаган в няколко светли и стилни разцветки, този фотоапарат изглежда добре, подхожда идеално на стила ви на живот и прави красиви снимки и филми с висока резолюция.

 

SNAPBRIDGE

SnapBridge поддържа непрекъсната нискоенергийна връзка между фотоапарата и смартфон или таблет, за да ви улесни при управлението на фотографските ви дейности. Вече можете да синхронизирате снимките със смарт устройството си, докато ги правите, и да споделяте мигновено качествени изображения, заснети с Nikon. Можете също така да управлявате функциите на фотоапарата чрез телефона си, да следите часа, да го актуализирате и др.

 

20,1-МЕГАПИКСЕЛОВ CCD СЕНЗОР ЗА ИЗОБРАЖЕНИЯ

Големият брой мегапиксели, побран в компактно тяло, означава, че фотоапаратът разполага с отлични характеристики за обработка на светлината в сензора за изображения, така че да заснемате ясни снимки дори в условия на слаба осветеност и винаги да получавате изображения с висока разделителна способност, които могат да се превърнат в прекрасни увеличени снимки.

 

ВАРИООБЕКТИВ NIKKOR С 8-КРАТНО ОПТИЧНО УВЕЛИЧЕНИЕ

С качествената оптика NIKKOR с 8-кратно оптично увеличение, което може да се разширява до 16-кратно Dynamic Fine Zoom¹, предлагаща широк 25 мм до 200 мм зрителен ъгъл (еквивалент при формат 35 мм), пред вас се разкрива море от възможности. Можете да заснемате в близък план забавни изражения на лицето, да съберете всички свои приятели в групова снимка, да запишете всеки момент от семейни празненства или да снимате уникални детайли по време на пътешествие.

 

ВИСОКОЕФЕКТИВНО НАМАЛЯВАНЕ НА ВИБРАЦИИТЕ (VR)

Високоефективното намаляване на вибрациите намалява заклащането на фотоапарата за повече стабилност, което гарантира ясни снимки дори при пълно увеличение. Когато заснемате неподвижни изображения, функцията за намаляване на вибрациите чрез преместване на оптичен елемент осигурява ефект, който е еквивалентен на скорост на затвора, по-бърза от 3,0 стопа (въз основа на стандарти на CIPA, при максималната телефото позиция).

 

ЛЕСНА РАБОТА

Оставете фотоапарата да върши работата вместо вас с автоматичните функции, които улесняват снимането, като например „Автоматичен селектор на сцена“, „АФ с намиране на целта“ и „Подпомагане за създаване на панорама“. „Автоматичен селектор на сцена“ автоматично ще избере идеалния режим за условията на снимане и ще оптимизира настройките на фотоапарата вместо вас. „АФ с намиране на целта“ открива обекта автоматично за бързо получаване на фокус, така че да можете веднага да започнете да снимате. „Подпомагане за създаване на панорама“ ви помага да записвате с лекота впечатляващи сцени от пътешествия във вид на панорами.

 

6,7-САНТИМЕТРОВ/2,7-ИНЧОВ LCD ДИСПЛЕЙ С 230 000 ТОЧКИ

Визуализирайте обектите и сцените ясно на LCD дисплея, така че да можете лесно да композирате снимките си за заснемане на неподвижни изображения и филми. Винаги ще имате кристално ясна видимост дори при ярка слънчева светлина благодарение на противоотразяващото покритие и функцията за регулиране на яркостта на 5 степени.

 

ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Когато пътувате или сте навън и снимате забавлението по време на семейни празненства, дългият живот на батерията е съществено важен, за да не изпуснете нито един от паметните моменти. Можете да правите приблиз. 240 снимки на зареждане, достатъчни да заснемете всичко най-важно, без да се налага да прекъсвате.

 

ЛЕСНО ЗАСНЕМАНЕ НА ИДЕАЛНИЯ ПОРТРЕТ

Най-добрите портрети се получават автоматично, когато използвате режима „Интелигентен портрет“ по време на снимане. „Гаранция срещу мигане“ ви предупреждава, ако обектът е мигнал, докато сте правили снимката, а „Таймер за усмивка“ автоматично заснема обекта в момента, когато се усмихне. Използвайте опциите за подобряване в „Ретуширане за чаровен ефект“ за смекчаване на тоновете на кожата след заснемане и ефектите за гримиране, като „Сенки за очи“, „Грим за мигли“ и „Червило“. Забавлявайте се с функцията „Автопортретен колаж“, при която фотоапаратът заснема серия от четири или девет изображения през интервали от време и ги запазва като една колажна снимка. Всички изображения, използвани в „Автопортретен колаж“, се запазват и като отделни снимки.

 

„СПЕЦИАЛНИ ЕФЕКТИ“ И „БЪРЗИ ЕФЕКТИ“

Лесно е да подобрите снимките си със „Специални ефекти“, докато снимате, като например ефекта „Огледало“, който показва обекта ви и огледалното му изображение в една снимка, „Селективен цвят“ за добавяне на ярък цвят към определени елементи в черно-бяло изображение или „Носталгична сепия“ за създаване на снимки в ретро стил. Придайте на снимките си напълно различен вид незабавно по време на възпроизвеждане с помощта на „Бързи ефекти“, като например „Картина“ или „Рибешко око“, или коригирайте тона с „Изтегляне на светлината“ за добавяне на ефект на звездообразуване към източници на светлина във вашите изображения.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      299.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      299.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат Nikon Coolpix A300 Silver

Ремък за китка Nikon AN-CP19

Батерия Li-Ion EN-EL19

Захранващ адаптер EH-73P

USB кабел Nikon UC-E16