Вашата количка е празна!
Меню
За съжаление този продукт вече не е част от каталога на Фотопавилион.
Код: 12613

Кратки характеристики:

  • 24.2 мегапикселов APS-C сензор (23.5mm x 15.6mm)
  • процесор: EXPEED 4
  • файлов формат: JPEG, RAW
  • Full HD видеоклип (1920 х 1080)
  • светлочувствителност: ISO  100-25 600
  • скорост на затвора: 30сек. - 1/4000сек.
  • серия снимки: 5 кад./сек.
  • дисплей: 3.2", 1 037 000 точки, LCD 
  • свързабист: Wi-Fi, NFC
  • тегло: 415гр.
Пълни характеристики

Кратко описание:

  • 24.2 мегапикселов APS-C сензор (23.5mm x 15.6mm)
  • процесор: EXPEED 4
  • файлов формат: JPEG, RAW
  • Full HD видеоклип (1920 х 1080)
  • светлочувствителност: ISO  100-25 600
  • скорост на затвора: 30сек. - 1/4000сек.
  • серия снимки: 5 кад./сек.
  • дисплей: 3.2", 1 037 000 точки, LCD 
  • свързабист: Wi-Fi, NFC
  • тегло: 415гр.
Пълни характеристики
Оптика Нагоре
Съвместимост с обективи

Nikon F

Изображение Нагоре
Размер на сензора

APS-C - 1.5x (23.5mm x 15.6mm) CMOS

Разделителна способност

24 MP

Видеоклип

Да

Видео формати

MOV H.264/MPEG-4

Процесор

EXPEED 4

Резолюция на видео

Full HD (1920 x 1080) 60p

Файлов формат

RAW + JPEG

Фокус Нагоре
Фокусна система

39 точки за фокусиране (включително 9 от кръстосан тип)

Режими на фокусиране

Единичен АФ (AF-S); АФ с непрекъснато следене (AF-C); автоматичен избор между AF-S и AF-C (AF-A); автоматично активиране на проследяване с предвиждащо фокусиране в зависимост от състоянието на обекта, ръчно фокусиране (MF)

Експонация Нагоре
Светлочувствителност

ISO 100-25600

Скорост на затвора

30сек. - 1/4000сек.

Режими на снимане

Автоматични режими; режим с автоматична гъвкава програма (Р); автоматичен режим с приоритет на затвора (S); автоматичен режим с приоритет на диафрагмата (А); ръчен режим (М); сценични режими; режими със специални ефекти

Баланс на бялото

Автоматично, осветление от лампа с нажежаема жичка, флуоресцентно (7 типа), директна слънчева светлина, блясък, облачно небе, сянка, ръчна потребителска настройка, всички без ръчната потребителска настройка разполагат с фина настройка.

Светкавица Нагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Режими на светкавицата

Автоматичен, автоматична синхронизация с намаляване на ефекта „червени очи“, автоматична бавна синхронизация, автоматична бавна синхронизация с намаляване на ефекта „червени очи“, запълваща светкавица, намаляване на ефекта „червени очи“

Синхронна скорост

1/200

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.2" дисплей с променлив ъгъл с ъгъл на виждане

Визьор

Оптичен

Памет и захранване Нагоре
Слот за памет

SD

Тип батерия

Li-Ion батерия EN-EL14a

Размер и тегло Нагоре
Тегло

415 гр. (само тялото на фотоапарата)

Други Нагоре
Цвят

Черен

Свързаност

Wi-Fi

NFC

Интерфейс

micro - USB

HDMI

Разпалете творческия си дух с D5600 с постоянна връзка. Неочакваният миг красота. Режисираният филм през интервал, който излиза перфектно. Независимо дали улавяте играта на сенките, когато слънцето е високо, или заснемате филми от интересни ъгли, много малко неща представляват по-голяма тръпка от създаването на нещо, което другите оценяват високо.

Снабден с мощната технология за изображения на Nikon, D5600 е там, където се случва магията.  Това е фотоапарат, който придава мощ на вашите идеи. Диапазонът от легендарни обективи NIKKOR, който е на наше разположение, означава, че никога няма да усетите липса на креативни опции. А SnapBridge на Nikon ви дава възможност да синхронизирате снимките със смарт устройството си, докато ги правите, или лесно да прехвърляте филми, когато поискате.

Когато сте от фотографите, които виждат, това, което другите пропускат, качеството на изображението е всичко. D5600 е снабден с голям 24,2-мегапикселов сензор за изображения с формат DX и може да заснема ясно фини текстури и да създава изображения с изключително отчетливи детайли. Вашите приятели и последователи ще видят точно това, което сте предвидили — на всяка от снимките. Диапазонът на ISO от 100 до 25 600 и разширената ISO чувствителност от 6400 в режим „Нощен пейзаж“ гарантират лесно заснемане на сцени при слаба светлина и трудни за осветяване ситуации. Процесорът за обработка на изображенията EXPEED 4 притежава първокласна ефективност за намаляване на шума дори при високи стойности на ISO. А когато имате на разположение широк диапазон от взаимнозаменяеми обективи NIKKOR, от вас зависи да заснемете изображения с великолепно размазване на фона и с контрасти, богати на тонове.

Революционното приложение SnapBridge на Nikon използва технологията Bluetooth® low energy, за да създаде постоянна връзка между D5600 и съвместимо смарт устройство. Свързването на фотоапарата със смарт устройството ви е лесно. След като то е осъществено, фотоапаратът може да синхронизира снимки с устройството, докато снимате, без да се налага всеки път наново да установявате връзка между тях. Всяка направена от вас снимка се появява незабавно в телефона или таблета ви, готова за споделяне. Освен това можете да прехвърляне филми ръчно, където поискате. Свързването чрез SnapBridge ви дава възможност да използвате смарт устройството си дори за отдалечено снимане. Както и да си служите със SnapBridge, можете да продължите да използвате смарт устройството без прекъсване и няма нужда да се притеснявате, че батерията на фотоапарата ще се изтощи. Вие виждате нещата по уникален начин: С помощта на SnapBridge можете моментално да го споделяте.

Улавяйте всичко, което виждате, така, както го виждате: сензорен екран с променлив ъгъл. Сега можете да снимате с D-SLR, който вижда света така, както вие го виждате – дори когато го правите под съвсем различен ъгъл. Трябва само да обърнете, да наклоните или да завъртите големия 8,1-сантиметров (3,2-инчов) сензорен екран с променлив ъгъл, за да композирате перфектните снимки: ще имате ясен изглед независимо от това дали фотоапаратът е високо горе, ниско долу или отдалечен от тялото ви. Натиснете сензорния екран, за да фокусирате, и снимайте точно като със смартфон. Освен това можете да използвате контролите чрез докосване по време на снимане с използване на визьор или при възпроизвеждане на изображенията. По време на снимане с използване на визьор функцията Fn чрез докосване предлага интуитивна алтернатива на диска за управление или мултиселектора: сега можете да избирате точката за фокусиране или да регулирате други важни настройки, като Диафрагма, Автоматична чувствителност и други, посредством големия сензорен екран. По време на възпроизвеждане на изображенията лентата за бързо придвижване из кадрите, наследена от професионалните фотоапарати D5 и D500 на Nikon, ви позволява да превъртате бързо изображенията. Освен това можете да щипнете с пръсти, за да увеличите и бързо да изрежете някое изображение.

Филми, които ще споделите с гордост: D-Movie и филм през интервал. Записвайте плавно видеоклипове с пълна HD и фини детайли, които ще споделите с гордост. D-Movie ви дава възможност да записвате с кадрова честота до 50/60 p. Непрекъснатото автоматично фокусиране в режим Live View (преглед в реално време) (режим с постоянно следящ АФ) запазва обектите ясни, дори при бързо развиващо се действие. А ако снимате с комплекта с обектив AF-P NIKKOR, шумът от задвижването практически ще липсва във видеоклипа, благодарение на вградения стъпков мотор. Функцията „Филм през интервал“, наследена от висококачествените D-SLR фотоапарати на Nikon, превръща сцените с бавнодвижещи се облаци или оживена улица в драматични високоскоростни серии. А филмите, заснети с D5600, могат лесно да се споделят посредством свързването чрез SnapBridge, предлагано от фотоапарата.

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 249.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 249.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат Nikon D5600 Black  тяло

Обектив Nikon AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR

Гума за визьор DK-25

Капачка на тялото на фотоапарата BF-1B

Акумулаторна литиево-йонна батерия EN-EL14a

Лента за носене AN-DC3

Зарядно устройство за батерии MH-24