Вашата количка е празна!
Меню
Код: 15247 SKU: MMCM0001375N

Кратки характеристики:

  • 16.0 мегапикселов 1/2.3-inch CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
  • обектив: 24-3000mm (35mm екв.) f/2.8-8
  • процесор: EXPEED
  • 125x оптичен зуум
  • файлов формат: JPEG + RAW
  • 4K видеоклип (3840 х 2160)64001600
  • скорост на затвора: 30сек. - 1/4000сек.
  • серия снимки: 7 кад./сек.
  • дисплей: 3.2", 921 000 точки, TFT LCD 
  • свързаност: Wi-Fi, Bluetooth, GPS
  • тегло: 1415гр.
Пълни характеристики

Кратки характеристики:

  • 16.0 мегапикселов 1/2.3-inch CMOS сензор (6.2mm x 4.5mm)
  • обектив: 24-3000mm (35mm екв.) f/2.8-8
  • процесор: EXPEED
  • 125x оптичен зуум
  • файлов формат: JPEG + RAW
  • 4K видеоклип (3840 х 2160)64001600
  • скорост на затвора: 30сек. - 1/4000сек.
  • серия снимки: 7 кад./сек.
  • дисплей: 3.2", 921 000 точки, TFT LCD 
  • свързаност: Wi-Fi, Bluetooth, GPS
  • тегло: 1415гр.
Пълни характеристики
  • Доставка ?
    Този продукт не е в наличност. При поръчка наш консултант ще се свърже с Вас, за да уточни конкретен срок за доставка.
  • Гаранция: 24 месеца
Цена:
1 999.00
  лв
Оптика Нагоре
Фокусно разстояние

От 4,3 до 539 мм (зрителен ъгъл, еквивалентен на този при обектив 24 – 3000 мм във формат 35 мм [135])

Резба за филтри

77 мм

Оптична схема

17 елемента в 12 групи (включително 5 лещи от ED стъкло и 1 леща от супер ED стъкло)

Увеличение

Оптично: 125x

Цифрово: 250x

Максимална светлосила

f/2.8

Изображение Нагоре
Размер на сензора

1/2.3" (6.2mm x 4.5mm)

Разделителна способност

16 MP (4608 x 3456)

Видеоклип

Да

Видео формати

MPEG-4 AVC/H.264

Резолюция на видео

4К UHD (3840 х 2160) 30 fps, 25 fps

Full HD (1920 x 1080) 60 fps, 50 fps, 30 fps, 25 fps

HD (1280 x 720) 60 fps, 50 fps, 30 fps, 25 fps

Продължителност на видео запис

29 минути и 59 секунди

Файлов формат

RAW + JPEG

Фокус Нагоре
Режими на фокусиране

Автоматичен

Ръчен

Следящ

Експонация Нагоре
Скорост на затвора

30сек. - 1/4000сек.

Серия снимки

7 кад./сек.

Режими на измерване

Центрирано

Матричен

Точков

Баланс на бялото

Авто (вкл. "Разпознаване на лице WB"), Дневна светлина, Облачност, Волфрам, Флуоресцент, Флуоресцент H, Потребителски

Стабилизация

Оптична

Светкавица Нагоре
Светкавица

Да (Вградена)

Гнездо за външна светкавица

Режими на светкавицата

TTL

Синхронна скорост

Синхронизира се с всички скорости на затвора

Компенсация на светкавицата

-2 EV до +2 EV (през 1/3 стъпка)

Визьор / Дисплей Нагоре
Дисплей

3.2" 921 000 точки

Визьор

Електронен 2 360 000 точки

Памет и захранване Нагоре
Вградена памет

Не

Слот за памет

SD , SDHC, SDXC

Тип батерия

Li-Ion батерия EN-EL20

Допълнително захранване

захранващ адаптер EH-5b/EH-5c; изисква конектор за захранването EP-5С (предлага се отделно)

Размер и тегло Нагоре
Размер

14.7 x 11.9 x 18.3 см.

Тегло

1415гр.

Други Нагоре
Цвят

Черен

Аудио формати

AAC

Вграден микрофон

Да

Свързаност

Wi-Fi

Bluetooth

GPS

Конструкция

Карбонов / поликарбонатен корпус

Интерфейс

HDMI

USB

Докоснете звездите. Останете да спите при орлите. Небето вече не е предел, когато разполагате с изключително 125-кратно оптично увеличение. Правете ясни снимки и видео клипове на обекти, които досега бяха извън обхват.

 

 

Лунни пейзажи. Диви животни. Самолет на далечно разстояние. 125-кратното оптично увеличение е най-голямото в света¹. Диапазонът му на фокусно разстояние от 24 – 3000 мм ви позволява да достигате до необикновени неща.
 
250-кратното цифрово увеличение Dynamic Fine Zoom разширява горната граница до невероятните 6000 мм. Обхванете цялата сцена с широкоъгълна композиция или увеличете най-мъничките детайли. Дори тези по повърхността на луната.
 
Наслаждавайте се на ясни изображения дори когато снимате при ултраголеми телефото фокусни разстояния. Светъл обектив f/2,8 NIKKOR, 16-мегапикселов сензор и поддръжка на RAW.
 
Чувствителният CMOS сензор със задно осветяване и светлият обектив f/2,8 NIKKOR ви осигуряват свободата да снимате при слаба светлина. Мощният процесор за обработка на изображенията EXPEED и усъвършенстваните технологии за обективи на Nikon свеждат до минимум изкривяването дори при голямо увеличение. С бързата система за автоматично фокусиране можете да снимате действия с до 7 кадъра/сек. А поддръжката на RAW ви дава възможност да запазвате и експортирате некомпресирани файлове с изображения към предпочитана от вас програма за обработка/редактиране.
 
Композирайте невероятни снимки с електронния визьор с висока разделителна способност на фотоапарата и големия дисплей с променлив ъгъл.
 
Електронният визьор с ултрависока разделителна способност (приблиз. 2 360 000 точки) осигурява ясен и детайлен изглед на снимката дори при силна околна светлина. А яркият 3,2-инчов LCD дисплей с 921 000 точки може да се накланя и завърта в почти всяка посока. Сензорът за око автоматично превключва от снимане посредством дисплея към снимане с помощта на визьора в момента, в който вдигнете фотоапарата към лицето си.
 
Заснемайте великолепни 4K/UHD видео клипове със стерео звук. Снимайте в близък план изстрелването на ракета. Запишете на филм първия полет на орлетата от безопасно разстояние.
 
Заснемайте с лекота 4K/UHD 30p видео клипове или Full HD (1080p) филми с кадрови честоти до 60p. Фотоапаратът поддържа чист HDMI изходен сигнал, така че можете да извеждате видео клиповете към външен дисплей по време на записа. А вграденият жак за микрофон на фотоапарата позволява да използвате външен микрофон за по-ясен звук. Функциите за филми във фотоапарата включват „Филм от снимки през интервал“, чрез която можете да създавате последователност от снимки на забързан кадър от променящи се пейзажи и уникални перспективи. А функцията „Филм през интервал“ е идеална за записване на небесни пейзажи, звездни следи и преминаването на луната през нощното небе.
 
Технологията на Nikon за намаляване на вибрациите компенсира ефектите от заклащането на фотоапарата. Заснемайте стабилни снимки и видео клипове дори когато снимате от ръка при телефото разстояния.
 
Системата за оптично намаляване на вибрациите (VR) с двойно детектиране на Nikon ви позволява да снимате с до пет стопа по-ниски скорости на затвора, отколкото е възможно иначе.⁴ Ефектите от заклащането на фотоапарата се минимизират дори при слабо осветление и можете да заснемате по-ярки неподвижни снимки и филми без недоекспониране. Активният режим на системата за намаляване на вибрациите осигурява по-стабилно изображение във визьора и на дисплея, което е идеално за случаите, когато сте в движение. Независимо дали сте забелязали кондор от задната седалка на джипа, или сте видели изскачащ от водата кит от палубата на яхтата – ще успеете да композирате идеалната снимка.
 
Дръжте фотоапарата свързан към смарт устройството си, за да синхронизирате невероятните снимки, докато ги правите, и след това ги споделяйте незабавно. Използвайте смарт устройството си, за да снимате от разстояние.
 
Приложението SnapBridge на Nikon поддържа фотоапарата непрекъснато свързан към смарт устройството ви чрез Bluetooth® Low Energy. Синхронизирайте снимките с устройството си, докато ги правите, без да се налага да се свързвате отново всеки път. Прехвърляйте филми ръчно винаги когато поискате чрез вградената във фотоапарата функция Wi-Fi®. SnapBridge актуализира местоположението и датата на фотоапарата чрез функцията GPS на смарт устройството ви, което улеснява проследяването на телефото приключенията ви. Приложението ви дава възможност също и да използвате смарт устройството си за управление на увеличението на фотоапарата или освобождаване на затвора.
 
Дайте воля на креативността си с вградените режими за снимане. Тъй като една хубава супертелефото снимка е нещо повече от обикновено снимане отблизо.
 
Снимайте луната във всичките й фази с режим „Луна“, който оптимизира настройките на фотоапарата за заснемане на ясни астрономически изображения. Приближете се до плашливите бързодвижещи се животни в режим „Наблюдаване на птици“. Можете да задържите затвора отворен в продължение на до 60 секунди с режимите за снимане „Bulb“ (продължителна ръчна експозиция, докато е натиснат спусъкът) и „Time“ (продължителна ръчна експозиция за зададен период от време) – идеални за нощно снимане. Можете също да насложите до три снимки, за да създадете уникални изображения, с помощта на „Многократна експозиция“.
 
Голямата ръкохватка и удобно разположените контроли позволяват лесно, бързо и безпроблемно регулиране на увеличението. Независимо какво ще ви разкрие небето, вие ще сте готови.
 
Голямата ръкохватка на фотоапарата гарантира стабилен захват, а странично разположеният контрол на увеличението ви позволява да удължавате обектива само с палец. Едно натискане на бутона за бързо връщане на увеличението ще прибере обектива до позицията за по-широк ъгъл, което улеснява улавянето на обекти, които са излезли от кадър. Този COOLPIX също така е с една четвърт по-малко тегло от това на SLR фотоапарат с монтиран супертелефото обектив. С тегло от само 1,4 кг той е много по-лесен за управление при снимане от ръка.
 
Снимайте с осветяване. Снимайте със звук. Nikon предлага аксесоари за всяка ситуация.
 
Гнездото за „горещо“ включване на фотоапарата ви позволява да монтирате известните светкавици Speedlight на Nikon: опитайте с компактната SB-700, когато искате да постигнете по-балансирани изображения в ситуации със сложно осветление. А благодарение на стерео микрофона ME-1 или безжичния микрофон ME-W1 можете да записвате ясен звук.
 

 

За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица и ЕТ. Необходимо е само да имат постоянни доходи.
    • Стойност на поръчката:
      1 999.00 лв
    • Въведете първоначална вноска:
    • Стойност на кредита:
      (мин. 150 лв.)
      1 999.00 лв
  •  
    3
    МЕСЕЦА
    6
    МЕСЕЦА
    9
    МЕСЕЦА
    10
    МЕСЕЦА
    12
    МЕСЕЦА
    18
    месеца
    24
    МЕСЕЦА
    36
    МЕСЕЦА
  • Моля, изберете погасителен план.

Условия за кредит

При поръчка на този продукт на кредит, този продукт ще бъде приложен в потребителската Ви кошница от където ще имате възможност да изберете и приложите финално условията, при които бихте желали да поръчате продуктите на изплащане. Запознайте се с общите условия за кандидатстване за кредит чрез TBI Bank и БНП Париба.

Купи

Фотоапарат Nikon Coolpix P1000

Батерия Nikon EN-EL20 

Захранващ адаптер Nikon EH-73P

USB кабел UC-E21

Ремък за врат Nikon AN-DC3

Капачка за обектив Nikon 77mm

Сенник Nikon HB-CP1